Leyla drømmer om en lykkelig familie

Leylas drøm er like grunnleggende som den er krevende: Hun drømmer om en lykkelig familie. Hva skal til for at en familie skal leve lykkelig sammen?

Profilbilde av Leyla

Og hva kommer først - en lykkelig familie eller lykkelige mennesker? 

Lykken handler ikke om en god jobb, om rikdom eller om berømmelse. Det handler ikke om raske biler, dyre ferier, prangende designerklær eller hytte på fjellet - selv om en rask titt på oppdateringene i sosiale medier kan gi inntrykk av at det er det som betyr noe. 

All forskning viser at det er venner og familie som gjør oss lykkelig. 

Alle kan sykle i medvind

Som med alt annet her i verden, er det å ha en lykkelig familie noe vi må jobbe med, hver dag. Lykken er ikke noe vi finner, men noe vi skaper. Det betyr at vi må prioritere å bruke tid sammen med familien vår. For noen betyr det å alltid spise kveldsmat sammen. Noen går alltid tur sammen på søndagene. I Leylas familie gleder alle seg til fredagskveldene. 

– Jeg har vokst opp i en veldig stor familie og vi er veldig mye sammen, sier Leyla. – Vi sitter ofte sammen på fredagskveldene og ser film og sånn. 

Det er ikke Leyla og familien hennes alene om. Vi ser at mange leier filmer fra Altibox i helgene. Er det kanskje fordi det er så enkelt? Noen tastetrykk på fjernkontrollen, og vips, så er filmen der. Du velger selv om du vil leie den eller kjøpe den.

Leyla har tre søsken og en fosterbror, så familien hennes er stor. Da kan det være godt med litt tid for seg selv en gang i blant. Trenger du litt alenetid, kan du for eksempel se en film på nettbrettet ditt på senga mens resten av familien ser film i sofakroken. For det å forstå når noen i familien trenger litt alenetid, er også med og gjør oss lykkelig. 

Vil du også kose deg med en god film? Med Altibox TV får du tilgang til filmer, serier og en verden av tv-kanaler.

Sjekk om vi kan levere Altibox TV hjemme hos deg.

Her kan du lese mer om hva ungdommene i Trøndelag drømmer om!