Lys i mørket

De høstmørke kveldene har for alvor gjort sitt inntog. Er du lei av at ditt hus er det eneste i gata uten ordentlig lys?

Hus med flere lys montert utendørs på veggene

Riktig utebelysning lyser opp huset og garasjen så du ser hvor du går, fremhever arkitekturen og gjør det litt ekstra hyggelig å komme hjem I tillegg til at det skaper god stemning og hyggeligere uteområder, har det et sikkerhetsaspekt også. Utelys gir trygghet, både for deg og for de som er ute og går i gata de. En godt opplyst gårdsplass avverger fall på glattisen, og det minsker faren for at noen stjeler det som blir oppbevart utendørs, enten det er akebrett eller sykler. I tillegg gjør god utebelysning det vanskeligere å bryte seg inn hos dere.

De siste årene har mange gått fra ett stort utelys som viser veien til ytterdøra, til flere lamper som pynter opp fasaden rundt hele huset og lyser opp hagen. Det passer like godt både på nye funkishus som på gamle sveitserhus. Pynter du i tillegg opp med lyslenker spesiallaget for utendørs bruk, og lyssetter busker og trær i hagen, blir det ekstra hyggelig å komme hjem!

Vegger på et hus med lys montert utendørs på veggen

Bevegelsessensor

Utebelysning er ideelt å montere med sensorer som reagerer enten på bevegelse eller på lysstyrke. Med lamper som slår seg på automatisk når det blir mørkt, trenger du ikke grue deg til å komme hjem til en mørk gårdsplass etter jobb. Monterer du lamper med sensor over inngangsdøra, trenger du ikke stå og lete etter nøkkelhullet - selv på årets mørkeste dag! Og siden lampene slår seg av automatisk når det blir lyst, trenger du ikke huske å slå av lyset når du drar hjemmefra heller.

Hvit garasje med lys montert på begge sider av porten

Uterom

Stadig flere bygger vinterhager og innreder dem slik vi møblerer stuene våre: Med sofagrupper, tepper, puter og pyntegjenstander. Monterer du nok og riktig lys her, får du fullt utbytte av vinterhagen! Så får du heller skru av alle lysene hvis du vil sitte inne og se på stjernehimmelen.

Utendørs trapp med lys montert

Vi har kompetanse og et stort produktutvalg

Ta gjerne kontakt med oss dersom du trenger tips og råd rundt valg av utebelysning. Elektrikerne våre har mange års erfaring og høy kompetanse på området. Vi tilbyr belysning fra en rekke leverandører, så vi har et stort utvalg i alle mulige former, fasonger og farger. Pristilbudet du får fra oss er alltid inkludert montering, så du vet hva du må betale før vi kommer og monterer.

Husk at du alltid kan enkelt og raskt kan bestille elektrikertjenester fra NTE! >>

Er du ute etter inspirasjon? På disse sidene finner du et lite utvalg av de utelampene vi selger!