Månedens film i mars: Knerten og sjøormen

Gleder du deg til late sommerdager ved havet? Da er Månedens film i mars midt i blinken for deg! 

Par sitter sammen å ser på TV

Tiden flyr, påsken er like rundt hjørnet og nå gleder vi oss til de første varme solstrålene. Knerten og sjøormen er en fantasirik familiefilm som minner oss om eventyrlige sommerdager, idyll ved havet og slørete 60-tallsmagi. Derfor kan det være litt ekstra stas å sette den på nå som vi beveger oss mot de varmere månedene i kalenderen. 

Knerten og sjøormen

Fabeldyr og vennskap på prøve

I den femte filmen i serien om Knerten og Lillebror står vennskapet deres ved en korsvei. De drar på ferie til Tante Thea på Sommerøya, og lar seg overbevise om at det finnes en ekte sjøorm (!) utenfor øya. Siden foreldrene jobber, får Lillebror og Knerten nesten hele dager sammen - alene. Sammen skal de ha verdens beste sommerferie, men når Lillebror finner seg en ny venn i jenta Eddy, blir Knerten usikker på om han og Lillebror i det hele tatt er bestevenner lenger? Oppsatt på å finne sjøormen, er eventyret likevel plutselig i gang. 

Anbefales for hele familien

Knerten og Lillebror byr nok en gang opp til helgestemning med popcorn og brus. Filmen går rolig for seg, selv om dramaet blant hovedkarakterene er reelt. De minste skuespillerne glitrer i rollene sine og drar oss med inn i sine morsomme tankebaner og utfordringer. Filmen er engasjerende for de små, men greier samtidig å legge til nok voksenhumor. 

Vi spanderer!  

Her kan du se filmen

God fornøyelse!