Marius vil fly som Supermann

Marius er glad i spille fotball og å gå på ski. Men når han drømmer stort, er det ikke om å bli best med ball eller å komme først over målstreken. Marius drømmer om å fly av egen vilje. Litt sånn som Supermann.

Profilbilde av Marius

Vi har store drømmer for Trøndelag, men vi er ikke så sikre på at det er vi som klarer å hjelpe Marius å fly. Vi kan derimot hjelpe til å gi drømmen vinger. For på samme måte som vi heier på de som bruker tiden på å sy kapper hjemme på rommet, heier vi på alle som bruker fritiden sin i en gymsal, på en fotballbane eller på dansegulvet.

Rundt omkring i Trøndelag møtes vi i lag og foreninger for å få et pusterom fra hverdagen. For å støtte opp om frivilligheten og organiserte fritidsaktiviteter, deler NTE hvert år ut penger til trønderske lag og foreninger. I år deler vi ut hele 800 000 kroner gjennom Laget Mitt; en konkurranse der du kan være med og gi en gave til favorittlaget ditt.

– Hva jeg ville forandret på hvis jeg kunne? Jeg tror egentlig ikke jeg ville gjort så mye annerledes, jeg, sier Marius. - Kanskje jeg bare ville ha fortsatt å gjøre det bra på skolen? Kanskje satse litt mer på fotball? Og kanskje ski - selv om laget mitt ikke vinner så mange stafetter og sånn nå?

Uansett om laget til Marius vinner stafetten eller kommer helt sist, har de like stor sjanse som alle andre lag og foreninger i Trøndelag til å vinne penger fra NTE. Penger som kan brukes på en cup-tur utenlands, et arrangement i nærmiljøet ditt, en ballbinge - eller kanskje en fallskjerm? Det bestemmer dere selv. Drøm stort! Det er bare fantasien som setter grenser.

Les mer om Laget Mitt. 

Her kan du finne ut mer om NTEs sponsorvirksomhet.

Her kan du lese mer om hva ungdommene i Trøndelag drømmer om!