Marius vil fly som Supermann

Marius er glad i spille fotball og Ä gÄ pÄ ski. Men nÄr han drÞmmer stort, er det ikke om Ä bli best med ball eller Ä komme fÞrst over mÄlstreken. Marius drÞmmer om Ä fly av egen vilje. Litt sÄnn som Supermann.
Profilbilde av Marius

Vi har store drÞmmer for TrÞndelag, men vi er ikke sÄ sikre pÄ at det er vi som klarer Ä hjelpe Marius Ä fly. Vi kan derimot hjelpe til Ä gi drÞmmen vinger. For pÄ samme mÄte som vi heier pÄ de som bruker tiden pÄ Ä sy kapper hjemme pÄ rommet, heier vi pÄ alle som bruker fritiden sin i en gymsal, pÄ en fotballbane eller pÄ dansegulvet.

Rundt omkring i TrÞndelag mÞtes vi i lag og foreninger for Ä fÄ et pusterom fra hverdagen. For Ä stÞtte opp om frivilligheten og organiserte fritidsaktiviteter, deler NTE hvert Är ut penger til trÞnderske lag og foreninger. I Är deler vi ut hele 800 000 kroner gjennom Laget Mitt; en konkurranse der du kan vÊre med og gi en gave til favorittlaget ditt.

– Hva jeg ville forandret pĂ„ hvis jeg kunne? Jeg tror egentlig ikke jeg ville gjort sĂ„ mye annerledes, jeg, sier Marius. - Kanskje jeg bare ville ha fortsatt Ă„ gjĂžre det bra pĂ„ skolen? Kanskje satse litt mer pĂ„ fotball? Og kanskje ski - selv om laget mitt ikke vinner sĂ„ mange stafetter og sĂ„nn nĂ„?

Uansett om laget til Marius vinner stafetten eller kommer helt sist, har de like stor sjanse som alle andre lag og foreninger i TrÞndelag til Ä vinne penger fra NTE. Penger som kan brukes pÄ en cup-tur utenlands, et arrangement i nÊrmiljÞet ditt, en ballbinge - eller kanskje en fallskjerm? Det bestemmer dere selv. DrÞm stort! Det er bare fantasien som setter grenser.

Les mer om Laget Mitt. 

Her kan du finne ut mer om NTEs sponsorvirksomhet.

Her kan du lese mer om hva ungdommene i TrĂžndelag drĂžmmer om!

Motta push-varsler fra NTE

FĂ„ varsler i nettleseren med siste nytt og oppdateringer fra NTE

Ved aktivering gir jeg mitt samtykke til Ä motta push-varsler i nettleseren med siste nytt og oppdateringer fra NTE basert pÄ mine kundedata. Se vÄr personvernerklÊring.