Mer barneinnhold for færre poeng

Gladnyhet for alle barn – og foreldre! Nå får du tilgang til strømmetjenesten Toonix og tv-kanalen Cartoon Network for bare fem poeng. Dermed for de minste et helt univers fullt av kjente og kjære klassikere samt splitter nye filmer og serier.

To bart ser på TV

Har du små i huset som ikke kan få nok av Teen Titans Go, eller som elsker alle LEGO-filmene? Da har vi gode nyheter til deg!

Nå slår vi sammen tv-kanalen Cartoon Network og strømmetjenesten Toonix som et tilvalg i tv-pakken til bare 5 poeng.

Det betyr at du får tilgang til de mer enn 2000 titlene i Toonix-universet uten å måtte bruke 40 poeng på HBO Nordic. Innholdet blir også tilgjengelig via Altibox Barn. 

Her en noen av høydepunktene fra barne-pakken: 

Peppa Gris

Peppa Gris var årets mest strømmede serie i Norge i fjor, og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor. I denne pedagogiske animasjonsserien følger vi hverdagen til den søte grisen, Peppa, og familien hennes. Peppa elsker å sykle, kle seg ut, besøke spennende steder og ikke minst hoppe i sølepytter. Du finner hele 130 episoder av Peppa Gris på Toonix & Cartoon Network

Teen Titans Go!

En actionfylt favoritt med en god dose humor. Vi møter de unge superheltene Robin, Cyborg, Starfire, Raven og Beast Boy som bekjemper kriminalitet og onde krefter. Men hvordan ser tenåringsheltenes liv ut når kappene deres ligger hjemme? Barn (og voksne) kan kose seg med fem sesonger av denne fartsfylte og komiske animasjonsserien.

Pippi Langstrømpe

«Tjolahopp tjolahej tjolahoppsansa!» Tenk å være som Pippi Langstrømpe! I denne animerte Lindgren-favoritten følger vi verdens sterkeste jente, bestevennene hennes Tommy og Annika, og hesten og apen hennes på både nye og godt gjenkjennelige eventyr. En morsom og nostalgisk serie som garantert vil vekke gode minner for både store og små.

Paddington 

En klassiker! Den lille frakk-kledde bjørnen, Paddington, kommer til London fra Peru for å få seg et nytt og bedre liv. Ensom og forlatt ender han opp på Paddington stasjon. Han skjønner raskt at livet i storbyen ikke bare er en dans på roser, men heldigvis møter han den snille familien Brown som tilbyr ham en plass i hjemmet sitt. En hjertevarmende film som kan ses om og om igjen!

The Boss baby

The Boss Baby er en ellevill og morsom historie om hvordan en familie påvirkes når en ny baby melder sin ankomst. Men Boss Baby er ikke som andre babyer. Han er nemlig på et helt spesielt oppdrag! Historien fortelles fra perspektivet til babyens uhyre fantasifulle bror, 7-åringen Tim, og gir et skøyeraktig og hjertevarmt blikk på familiens betydning.

Nye Altibox TV

For å kunne velge inn kanaler og innhold, må du ha den nye tv-løsningen fra Altibox. Med nye Altibox TV får du en pakke med faste kanaler pluss 50 eller 100 poeng som du kan bruke til å velge inn enkeltkanaler og strømmetjenester. 

Les mer om nye Altibox TV her!