NTE Nett skifter navn til Tensio

Fra og med 1. november skifter NTE sin strømnettvirksomhet, NTE Nett, navn til Tensio. NTE Nett inngår i et nytt trøndersk nettkonsern sammen med nettselskapet til Trønderenergi. 

Elektrikkere jobber oppe i en strømmast

Strømleverandøren din er fortsatt NTE  

Har du spørsmål om strømavtalen, er det fortsatt NTE som er din strømleverandør. På strømleveransen er det ingen endringer. Du når oss fortsatt her på nte.no, på chat via nte.no, på telefon 741 50 200, på e-post og på Facebook.

Strømnettselskapet ditt er nå Tensio 

NTE Nett er i dag strømnettselskapet til alle husstander i den nordlige delen av Trøndelag, og har ansvaret for å drifte strømnettet i denne delen av landet. Fra 1. november er det altså Tensio som er din strømnettleverandør.

Hovedformålet med etableringen av et felles trøndersk nettselskap er høy forsyningssikkerhet, en konkurransedyktig nettleie og økt utviklingsevne. 

Har du spørsmål til strømnettselskapet ditt, skal du forholde deg til Tensio fra 1. november. Strømnettselskapet Tensio kan nås på tensio.no, på e-postadressen kundeservice.tn@tensio.no eller på telefon 741 21 500.

Lurer du på hva som er forskjellen mellom strømleverandøren og strømnettselskapet ditt? I denne bloggsaken ser du hvordan strømmarkedet fungerer.