Olav Thon Gruppen viderefører avtalen med NTE

Etter å ha vært strømkunde hos NTE i 2 år, valgte Olav Thon Gruppen å videreføre avtalen i 2 nye år. Avtalen gjelder levering av ca 160 GWh strøm.

Hotellrom med fin utsikt

– Vi er ydmyke og stolte over at Olav Thon Gruppen forlenger avtalen med oss, forteller Erland Aarvik, som er leder for bedriftssalg i NTE. 

Bilde av Erland Aarvik

– Akkurat som Olav Thon Gruppen er NTE opptatt av bærekraftig verdiskaping. Derfor er det en ekstra fjær i hatten for oss at de fortsetter å bruke oss som strømleverandør.

Strøm til kjøpesentre, hoteller og næringseiendommer

Olav Thon Gruppen er et av de ledende norske selskapene innen eiendoms- og hotellvirksomhet i Norge. Avtalen de nå har inngått med NTE, gjelder levering av ca 160 gigawattimer strøm. Det tilsvarer årsforbruket til ca 10 000 eneboliger eller 16 000 leiligheter. 

– Vi har allerede hatt et godt samarbeid med NTE i to år, og er fornøyde med å kunne fortsette dette i to nye år, forteller innkjøpsdirektør i Olav Thon Gruppen, Nicolai Stavnes.

– Vi opplever NTE som dyktige på feltet, blant annet ved at de sørger for så lave strømkostnader som mulig for eiendommene og leietakerne våre, samt opprinnelsesgarantert fornybar kraft til hotellene våre. 

– For oss er dette en hyggelig bekreftelse på at NTE er konkurransedyktige, har god kompetanse og vet å håndtere kravene fra store kunder, sier Aarvik. – Olav Thon Gruppen er en av de viktigste kundene våre. Den profesjonelle tilnærmingen de har til samarbeidspartnerne sine, bidrar til å utvikle oss som leverandør.  

NTE er en av to strømleverandører Olav Thon Gruppen skal samarbeide med de neste årene. 

Hei 👋 Trenger du hjelp? Chat med oss.