Pakk med deg Altibox-appen i sekken

Skal du på hytta i påskeferien? Husk å ta med deg Altibox-appen!

En gutt sitter foran et bord og trykker på en iPad

Det er lite som slår late morgener og sene kvelder på hytta. Laster du ned Altibox-appen før du drar på påskeferie, ligger alt til rette for at dere kan kose dere med alle de filmene og seriene dere vil! 

Har du ikke dekoder på hytta? 

Har du Altibox hjemme, men ikke på hytta, kan du løse det med AirPlay. Med AirPlay kan du speile det du ser på Altibox-appen på telefonen din til tv-en på hytta, selv om du ikke har dekoder der. 

Altibox + Apple TV

Har du Apple TV? Med Altibox-appen på Apple TV kan du se Altibox TV på hytta! Her kan du lese mer om innlogging og funksjoner.

Hytte med snø på taket

Her er de beste tipsene våre til hvordan du kan bruke appen: 

 1. Last ned favorittseriene dine så du kan se dem offline

  Ikkeno´ nett? Ikkeno´ problem! Sørg for å fylle opp nettbrettet med akkurat de programmene du vil se. Perfekt både på hytta og i bilen på veg til hytta!

   

 2. Sett på opptak på favorittene dine

  Glem klokka og ta livet som det faller seg i ferien! Husker du å sette serier, filmer og dokumentarer på opptak, kan du se dem når det passer deg. Opptakene dine samler seg oversiktlig under “Mine opptak” i appen.

   

 3. Finn programmet i programarkivet

  Lot du humla suse så mye at du glemte å sette på opptak? De aller fleste programmene blir lagret i hele 7 dager etter visning. 

Har du ikke Altibox ennå? Sjekk om vi kan levere hjem til deg!

Vi ønsker deg en riktig god påske!