Populære strømavtaler for landbruket

Agrol fortsetter samarbeidet med NTE og tilbyr strømavtaler spesialtilpasset landbruks- og skogbruksnæringa gjennom fordelsprogrammet Agrol.
Tre personer som snakker sammen

- Vi har fått gode tilbakemeldinger på strømavtalene vi tilbyr gjennom NTE, og er glade for å fortsette samarbeidet, forteller Øivind Norderhaug, som er kategori- og innkjøpssjef i AgriKjøp AS.

3 nye år

Gjennom samarbeidet tilbyr NTE to strømavtaler spesielt tilpasset landbruket; Agrol Forvaltning og Agrol Innkjøpspris.

- Den store forskjellen ligger i om du helst vil ha en forutsigbar strømregning, eller om du tåler å se at strømprisen går litt opp og ned, forklarer Daniel Aalberg, som er energirådgiver i NTE.

Er du usikker på hvilken avtale du bør velge, kan Daniel og kollegene hans gi deg gode råd. 

- Målet med Agrol er å gjøre hverdagen enklere og mer lønnsom, og nettopp derfor er avtalen med NTE viktig, sier Kristin Johansson, markedsrådgiver i AgriKjøp.  

Populære strømavtaler

Siden både landbruket og skogbruket blir mer automatisert, og derfor trenger mer strøm, er det smart å ha en god strømleverandør. 

Tre personer som snakker sammen

Daniel Aalberg (NTE), Øyvind Norderhaug (AgriKjøp) og Kristin Johansson (AgriKjøp)

- Strømavtalene er svært populære blant Agrol-brukerne, sier Johansson. - Det gjelder kanskje særlig de siste månedene, hvor strømprisene har vært høyere enn vanlig.

- Vi vet at det er krevende å sette seg inn i og sammenligne strømavtaler, føyer Norderhaug til. - Kjøper du en strømavtale gjennom Agrol, vet du at det er noen som har gjort den jobben for deg!

Sjekk hvilken strømavtale som passer best for deg

NTE-avtalen gjennom Agrol gjelder for medlemmer av Norges Bondelag, Norges Bygdekvinnelag, Norges Bygdeungdomslag, Norges Skogeierforbund, Felleskjøpet og ansatte i bedrifter tilknyttet Norsk Landbrukssamvirke.