Robin vil ha både tid og penger

Robin har en drøm mange av oss kan kjenne oss igjen i: Han vil ha en jobb han liker, han vil tjene godt og ha tid til familien sin.

Profilbilde av Robin

Robin bor sammen med mamma, pappa og lillebror. Som familier flest, bruker de nettet til mye - alt fra å holde kontakten med venner i sosiale medier til å streame Netflix og se på YouTube. Selv er Robin mest glad i å spille Fifa på Playstation. Noe av det verste han vet, er når nettet fungerer dårlig. 

– Det løser seg at jeg blir kanskje litt sur, også sier jeg til lillebror at han må slutte å se på Netflix og se ut istedet, så jeg får spilt Fifa, gliser Robin. 

Robin er ikke den eneste som syns det er irriterende med dårlig nettforbindelse. Vi bruker mer og mer tid på internett, og vi får stadig flere mobiltelefoner, nettbrett, datamaskiner og andre duppeditter som skal koples opp mot nett. Da er det viktig med en rask og stabil nettilgang. 

Går det som Robin tror, kommer mer og mer til å bli digitalisert i tiden som kommer. Kanskje kjøleskapet lager brødskiver med hvitost til deg om noen år, undrer han seg. Kanskje du kan klappe, og så dukker det opp et vannglass på bordet? Kanskje du kan bruke Siri både til å sette på vaskemaskina og til å åpne døra? Eller kommer teknologien til å utvikle seg slik at Siri faktisk minner deg på at du må gjøre ting selv og ikke bare bruke teknologien; for eksempel at hun svarer “nei, jogg deg heller en tur” når du ber henne om å sette på TV? 

Også rundt omkring på arbeidsplassene kommer ting til å bli digitalisert, tror Robin. Han har lyst til å jobbe på sjøen, kanskje i en jobb hvor han kan styre alt med teknologi. 

– Det er jo litt kult da, smiler han. – Kanskje du kan styre krana med å trykke på en knapp. Eller kanskje du ikke trenger å være ombord på båten for å styre den engang. Da trenger jeg ikke vært borte fra familien lenge heller. Det blir en lettere hverdag, liksom. 

Uansett hvordan fremtiden blir, står vi i NTE klare til å levere fiberbredbånd med suveren hastighet som gir deg full frihet både på jobb og hjemme. 

  Vil du også ha lynraskt fiberbredbånd? Sjekk om vi kan levere fiberbredbånd der du bor!

Her kan du lese mer om hva ungdommene i Trøndelag drømmer om!