Sivert skal bli elektriker

Sivert er så interessert i teknologi at han har bestemt seg for å bli elektriker. 

Profilbilde av Sivert

Det å ha en brennende interesse for teknologi, er en fordel når man skal jobbe som elektriker. Det er alltid noe nytt å lære seg. Elektrikerne i NTE Elektro får bryne seg på alt fra de mer tradisjonelle serviceoppdragene hjemme hos privatpersoner til montering av solcelleanlegg, smarthusprodukter, velferdsteknologi og elbil-ladere. Jobben som elektriker blir aldri kjedelig. 

– Jeg drømmer om å jobbe med noe jeg liker, sier Sivert. 

I dag liker Sivert blant annet å bygge PC-er. Holde på med skjermkort, prosessor og hovedkort. Han følger med på nyheter om teknologi. Og selv om han tror det blir lenge til teknologien kommer så langt at vi får oppleve det vi ser i Star Wars, eller at privatpersoner kan reise til Mars eller Månen, syns han det hadde vært utrolig artig å prøve det. 

Det er vanskelig å spå, og særlig om fremtiden. Men at en elektriker i dag har andre arbeidsoppgaver enn det en elektriker kommer til å ha om 10 år, er nok ingen bold påstand. Forestill deg alt som kommer i fremtiden som vi ennå ikke vet hva er! Med den genuine interessen Sivert har for teknologi, er det ikke utenkelig vi finner ham med NTE-logoen på jakka om noen år. Vi er alltid på utkikk etter de som er nysgjerrige, engasjerte og talentfulle. 

Har du lyst til å jobbe i NTE? Ta en titt på de ledige stillingene våre.

Her kan du lese mer om hva ungdommene i Trøndelag drømmer om!