Slik blir du god i FIFA 20

Har du lyst til å bli en like god - eller bedre - FIFA-spiller enn Johan Færaas? Johan, bedre kjent som Johans, gir deg råd og tips om hva du skal gjøre for å bli best mulig!

Johan Færaas spiller Fifa på Playstation 4 mot en annen spiller

- Det å bli skikkelig god, kommer ikke over natta - og det kommer ikke gratis, sier Johan. 

Han gikk fra å være en Gull 1-spiller til å klare TOP 100 i verden i løpet av FIFA 19-sesongen. Følger du rådene hans, kan du kanskje bli like god!  1) Skal du bli god, må du spille en del. Men det betyr ikke at du skal spille 7-8 timer om dagen, det er ikke bra for deg! Johan spiller minimum 1, men max 2,5 timer hver dag. Bruk tiden på det som er essensielt; Lær deg meta, lær deg mekanismene som er viktige, lær deg cornervarianter og frisparkvarianter.

Johan jubler

2) Lær av de beste - se på streams og på Twitch. Analyser hva de som er skikkelig gode gjør: Bruker de timefinishing hele tiden? Hva trykker de på? Se for eksempel på hva Arkan Resul gjør - og gjør det samme!

3) Internettlinje og connection har veldig mye å si når du spiller. Hvis du har en spillerstil som er kjapp, er det viktig å ha en connection som er responsiv. Den beste løsningen er å kjøpe en kjapp linje; da får du både bedre ping og responstid. Uansett hvor kjapp linje du har, bør du prøve å få til en kablet tilkobling fra ruteren din til PlayStation-en din; da får du bedre ping, og det hindrer lagging. Alle proffene bruke kablet nett, ikke Wifi.

4) Ikke undervurder mental helse og mindset-et ditt. Da jeg begynte å spille, ødela jeg controlleren hvis jeg tapte et game. Det har jeg slutta med - og det bør du også gjøre. Lær deg å takle stress. Ikke bli forbanna på deg selv for at du tapte, prøv heller å finne ut hvorfor du tapte. Hva var det han du spilte mot gjorde bedre enn deg? Ikke gå inn i en kamp og tenk “han jeg spiller mot er så sjukt mye bedre enn meg, jeg kommer til å tape”. Tenk heller godt om deg selv! Tenk at du er flink! Husk - det er bare et spill. 

Johan spiller Fifa mot en annen person

Det aller viktigste er at du har det gøy med spillet! Legg det fra deg når du blir sliten og lei og ta det frem når du har lyst til å spille det igjen! 

              
      Vil du ha fiberbredbånd fra NTE? Sjekk om vi kan levere til deg.

Har du allerede fiberbredbånd fra oss, men har lyst til å oppgradere? Se de ulike pakkene vi tilbyr!