Slutt på stress med strøm

Lei av å ikke forstå bæra av strøm? Én fjutt er alt du trenger for å forstå hvorfor strømregningen blir som den blir!
Mann til dame med Fjutt i stedet for ring

Tommelfingerregelen er enkel: Vet du hvor mye strøm du bruker og hva strømprisen er, har du et godt utgangspunkt for å forstå strømregningen din. 

Lettere å forstå

Fjutt er rett og slett et enkelt verktøy for å hjelpe deg å forstå strømforbruket ditt litt bedre. Det trenger nemlig ikke være så vanskelig som mange skal ha det til. 

Fjutt har ett formål: Den viser deg hvor mye strøm du bruker akkurat nå. Åpne NTE-appen og sjekk speedometeret! Tar du en titt nå og da, blir det lettere å forstå strømforbruket ditt.

Hvordan fjutt fungerer i NTE appen

I appen ligger det også en oversikt over timeprisene på strøm. Alle med en spotpris strømavtale har en strømpris som endrer seg time for time. Da lønner det seg å vite hvilke timer strømmen er dyr, og hvilke timer den er billigere.

Bruker du to sekunder på å sjekke både timeprisen og strømbruket ditt, kan du kjapt bestemme deg for om du skal sette på den vaskemaskina nå, eller om du kan vente en time eller to. Erfaringsvis er strømmen dyrest på morgenen og på ettermiddagen, så hvis du unngår disse tidspunktene er du på god veg til en lavere regning! 

Strømavtale anbefalt av Forbrukerrådet

Det fins mange ulike typer strømavtaler. Statistikk viser at såkalte spotpris-avtaler er gunstigst over tid, og det er det det Forbrukerrådet har anbefalt folk å velge.Med en spotprisavtale har du også de beste forutsetningene til å selv kunne påvirke strømregninga.

Derfor følger det med en spotprisavtale på strøm med Fjutt. Det betyr at du betaler det samme for strømmen som det vi betaler når vi kjøper den inn. 

Så enkelt er det

Lyst på Fjutt? Slik gjør du det:

  1. Bestill Fjutt på https://nte.no/fjutt/ 
  2. Plugg Fjutt i HAN-porten på strømmåleren din (det lille uttaket på fremsiden av strømmåleren)
  3. Last ned NTE-appen

Motta push-varsler fra NTE

Få varsler i nettleseren med siste nytt og oppdateringer fra NTE

Ved aktivering gir jeg mitt samtykke til å motta push-varsler i nettleseren med siste nytt og oppdateringer fra NTE basert på mine kundedata. Se vår personvernerklæring.