Stevnemøte eller singelkveld?

Altibox har filmene til valentinsdagen!

Hjerte tegnet med stjerneskudd

Enten du planlegger tidenes date med din utkårede eller gleder deg til å sitte alene i sofakroken på valentinsdagen, hører en god film med når du skal kose deg! Her får du tips til 10 fine filmer!

En date med en god film er alltid en god idé. Og selv om det er valentinsdag, trenger du ikke se en film som renner over av romantikk! Se bare på filmene vi har valgt ut!

Filmer som er enkle å følge med på

Romantikk, drama, action eller skrekk? Så lenge dere er enige om hvilken type film dere skal se så det ikke blir klein stemning underveis, kan alt passe til filmkvelden! Er du mer interessert i den du skal se film sammen med enn selve filmen, kan det være kjekt med en film som er litt enkel å følge med på: 

  1. Bridesmaids

  2. Titanic

  3. Walk the Line

  4. Kjærlighetens Kraft

Filmer for de filminteresserte

Disse fantastiske filmene vil holde deg med selskap og minne deg på hva kjærlighet kan være på forskjellige vis. Kanskje du skal på første date? Et hett tips kan være å avtale kosepause midtveis i filmen, siden ikke alle liker å bli avbrutt i filmtittingen. 

  1. Slumdog Millionaire

  2. Parasitt

  3. The Last Shift

Norske perler om kjærlighet

Trodde du du måtte til Paris eller Venezia for å oppleve romantikken? Det er ikke alle som synes at “jeg elsker deg” er like kult som “I love you”, men Norge har heldigvis også et godt øye for hva det vil si å elske - og bli elsket. 

  1. Kunstneren og Tyven

  1. Håp

  1. Elling

Så hvis Amors piler ikke treffer deg på Valentinsdagen i år, kan du i alle fall trøste deg med at Altibox har utvalget som kan snu søndagen fra trist til fest. 

Vi håper du får en flott kjærlighetsfeiring! 

Har du ikke Altibox ennå? Sjekk om vi kan levere hjem til deg!