Tenkte nytt og fremtidsrettet

Interessen for moderne miljÞteknologi og et Þnske om Ä spare noen kroner, var det som trigget Tommy Handeland fra Hommelvik til Ä installere solcelleanlegg pÄ taket sitt.
Bilde av Tommy Handeland forran et tak med solceller

- Da vi bygget pÄ en etasje, ville vi tenke nytt og fremtidsrettet, forteller Tommy. 

Valget falt pÄ solcellepanel - en energiform Tommy ikke er ukjent med, siden han jobber i et amerikansk firma som utvikler solcelleteknologi. 

- Jo mer jeg lÊrer om solcelleteknologi, desto mer forbauset blir jeg over at ikke alle som bygger nytt eller bygger pÄ, velger solcellepanel pÄ taket, sier Tommy. - Det er virkelig en fremtidsrettet teknologi. 

HovedmÄlet til Tommy er Ä spare bÄde kroner og energi. - Jeg ser pÄ dette som en langsiktig investering. PÄ lang sikt regner jeg med pÄ Ä spare noen kroner, smiler han. - I tillegg tror jeg det er med og Þker verdien til huset; og at det vil slÄ positivt ut den dagen vi skal selge. 

BÄde Tommy og kona har blitt vant til at folk kikker litt ekstra opp pÄ huset nÄr de gÄr fordi. - Det er jo ikke sÄ mange som har solceller ennÄ, sÄ det er klart folk er litt nysgjerrige pÄ det, sier Tommy. - Jeg hadde vÊrt nysgjerrig sjÞl, jeg, hadde det vÊrt naboene som hadde fÄtt det montert opp!

Tommy er glad han fikk montert solcelleanlegget.

- Dette er bare begynnelsen, sier han. - NÄ har vi installert grunnpakken, og sÄ fÄr vi se hvor mye vi utvider den. For at solceller er fremtiden, er det ingen tvil om! 

Be om tilbud pÄ solcellepanel her

Hus med solceller pÄ taket

Motta push-varsler fra NTE

FĂ„ varsler i nettleseren med siste nytt og oppdateringer fra NTE

Ved aktivering gir jeg mitt samtykke til Ä motta push-varsler i nettleseren med siste nytt og oppdateringer fra NTE basert pÄ mine kundedata. Se vÄr personvernerklÊring.