Trygve vil lage mat til andre

Den store drømmen til Trygve er å jobbe med mat. Inspirasjonen får han fra mamma, som driver sin egen kafé. 

Profilbilde av Trygve

– Det er jo litt artig, det å lage mat til folk og å lære seg nye oppskrifter. I alle fall hvis du greier å lage maten så den smaker godt, smiler han. 

Husstellæreren Ingrid Espelid Hovig var den første tv-kokken her på berget. Gjennom over 300 episoder av Fjernsynskjøkkenet, i beste sendetid på NRK, lærte hun oss å tilberede tradisjonelle retter som sild og kokt torsk (ofte pyntet med en liten persilledusk). Hun presenterte oss også for internasjonale retter lenge før de ble vanlige i Norge; for eksempel den eksotiske pizzaen fra Italia. 

Siden har det gått slag i slag, med tv-kokker som Eivind Hellstrøm, Andreas Viestad og Wenche Andersen. Utenlandske kokker som Jamie Oliver, Gordon Ramsay og Tina Nordström har også gjort stor suksess med programmene som har blitt sendt på norske tv-kanaler. 

– Jeg har lyst til å bli kokk fordi jeg syns det er artig å vise hva jeg kan for andre folk, forteller Trygve. - Det er herlig å kjenne at “yes, jeg greide det!”

Som med alt annet i livet, er det øvelse som gjør mester - men det er også viktig å finne inspirasjon. Du trenger ikke trykke deg gjennom mange tv-kanaler før du finner et program om matlaging. Serier som MasterChef, Munter Mat, Cake Boss og Barnas restaurant er populær underholdning, og kanalene tilbyr stadig flere program. Med nye Altibox TV bestemmer du selv hvilke kanaler du vil betale for, og du kan velge kanaler ut og inn av tv-pakken din. Så mangler du inspirasjon, har du et vell av muligheter. Så nå har du ingen grunn til å lure på hva du skal ha til middag i morgen! 

Vil du også ha nye Altibox TV? 

Her kan du oppgradere tv-pakken din hvis du allerede er kunde hos oss.

Vil du bli kunde? Sjekk om vi kan levere Altibox TV hjemme hos deg!

Her kan du lese mer om hva ungdommene i Trøndelag drømmer om!