Valgte lokalt

Da John Ivar Aalberg og kona flyttet inn i det nye splitter nye huset sitt i Sørlia utenfor Steinkjer, var det en selvfølge for dem å velge NTE som strømleverandør.

Bilde av John Ivar Aalberg som sitter i en stol med en kopp kaffe

- Jeg er lokalpatriot, så jeg har alltid vært NTE-kunde - med unntak av en kort periode hvor jeg prøvde en annen leverandør. Det ble en kortvarig flørt, smiler Aalberg. Han mener det har en betydelig verdi at NTE støtter både kultur og idrett - og særlig for barn og unge - i lokalmiljøene rundt om i Trøndelag. - Det er en fin måte å vise samfunnsansvar på, syns jeg, sier han.

Og John Ivar var like klar på at han skulle ha strøm fra NTE som han var på at han skulle ha avtalen som heter spotpris. 

- Jeg satte meg inn i de ulike strømavtalene NTE tilbyr før jeg valgte avtale, forteller John Ivar. - Jeg har et bevisst forhold til hvilken avtale jeg har, og jeg valgte spotpris rett og slett fordi jeg mener det er den billigste strømavtalen for oss!

Spotpris er en avtale hvor du betaler det samme som NTE gjør + 42 kroner i måneden for å dekke de faste utgiftene. Avtalen passer for deg som tåler å se at strømprisen går litt opp og ned.

- Jeg merker veldig liten forskjell på strømregningen fra måned til måned, jeg, sier John Ivar. - Den kan være litt høyere i vinterhalvåret, men det utgjør nesten ingen ting.

Det at han kan bruke eFaktura og bruke Min Side for å sjekke strømforbruket sitt, er også positivt, mener John Ivar. 

- At dette er riktig avtale for oss, er det ingen tvil om, sier John Ivar.

Les mer om Spotpris her