Våre beste varmepumper

Vurderer du å gå til anskaffelse av en varmepumpe, men ikke helt landet hvilken enda? Vi har gjort det enkelt for deg og samlet våre beste varmepumper tilpasset trønderske forhold.

Det å investere i en varmepumpe er smart, miljøvennlig og lønnsomt på sikt. En god varmepumpe vil gi deg tilstrekkelig med varme om vinteren, og god kjøling om sommeren. Så hvilke varmepumper er våre beste?

Trenger du hjelp til å finne varmepumpen som passer ditt behov?

Vi anbefaler at du tar kontakt med en av våre fagfolk for å avklare hvilke type varmepumpe som passer best for deg og dine boforhold. 

Varmepumpen Mitsubishi Uwano 7000

Varmepumpe Mitsubishi Uwano 7000

Varmepumpe Uwano 7000 fra Mitsubishi er en moderne og stilren varmepumpe, som fungerer godt selv på de kaldeste vinterdagene. Ingen av våre varmepumper varmer opp et rom raskere enn Uwano 7000. Dette er en energivennlig varmepumpe som produserer varme i ditt hjem opp til ca. 160 kvm (7000 W), med kjøling opp til ca. 40 kvm (4000 W).

Varmepumpens kapasitet

Varmepumpen har en varmekapasitet på 7000 W ved pluss 7 grader som betyr at den klarer å produsere varme i en godt isolert bolig av det større slaget. Varmekapasiteten går noe ned ved -15 grader utendørs og for en godt isolert bolig så kan Uwano 7000 produsere varme ved 5300 W. En annen ting å bite seg merke i er at Mitsubishi garantere at Uwano 7000 fungerer i temperaturer ned mot -30 grader, og ved -25 grader leverer Uwano 7000 hele 4000 W, noe som tilsvarer varmen du får fra 4 standard panelovner.

Når det kommer til støy, har Uwano 7000 fra Mitsubishi lav innendørs lydnivå på 19 - 42 dB og utendørs lydnivå på maks 50 dB.

Strømforbruk - SCOP og SEER

Varmepumper bruker mindre strøm for å produsere varme ved en høyere SCOP. Varmepumpen Mitsubishi Uwano 7000 er tilpasset nordisk klima og har en SCOP verdi på 5.1, som er meget bra. 

Dette gjelder også SEER. En høyere verdi betyr at varmepumpen bruker mindre strøm ved å kjøle ned boligen. Denne modellen har en SEER verdi på 9.4, som er svært bra.

SCOP og SEER skala hentet fra forbrukerrådet. Gjennomsiktig og passer godt blant teksten.

Egenskaper

Varmepumpen Mitsubishi Uwano 7000 har praktiske egenskaper som innebygd WiFi, 3D i-see Sensor og Doble luftspjeld for å bedre tilpasse romtemperaturen og styrer luftstrømmene både horisontalt og vertikalt uavhengig av hverandre.

Ønsker du å lese mer om Uwano 7000 sine egenskaper og se pris på varmepumpen ferdig montert? 

Varmepumpen Mitsubishi Iguru 6200

Varmepumpen Mitsubishi Iguru 6200

Varmepumpen Iguru 6200 fra Mitsubishi er en svært kompakt varmepumpe med kallenavnet “lille tøffing”. Varmepumpen gjør én ting svært effektivt uten å ta stor plass. Den gir deg varme. Helt enkelt.

Dette er en energivennlig varmepumpe som produserer varme i ditt hjem opp til ca. 140 kvm (6200 W), med kjøling opp til ca. 35 kvm (3500 W).

Varmepumpens kapasitet

Varmepumpen har en varmekapasitet på 6200 W ved pluss 7 grader som betyr at den klarer å produsere varme i en godt isolert bolig av det større slaget. Varmekapasiteten går noe ned ved -15 grader utendørs, og for en godt isolert bolig så kan Iguru 6200 produsere varme ved 3600 W. En annen ting å bite seg merke i er at Mitsubishi garantere at Iguru 6200 fungerer i temperaturer ned mot -25 grader, og ved -21 grader leverer Iguru 6200 sin nominelle varmekapasitet på hele 3200 W, derav sitt gitte kallenavn.

Når det kommer til støy, har Iguru 6200 fra Mitsubishi lav innendørs lydnivå på 19 - 49 dB og utendørs lydnivå på maks 49 dB.

Strømforbruk - SCOP og SEER

Varmepumper bruker mindre strøm for å produsere varme ved en høyere SCOP. Varmepumpen Mitsubishi Iguru 6200 er tilpasset skandinavisk klima og har en SCOP verdi på 4.6, som er veldig bra. 

Dette gjelder også SEER. En høyerer verdi betyr at varmepumpen bruker mindre strøm ved å kjøle ned boligen. Denne modellen har en SEER verdi på 8.4, som er meget bra. 

SCOP og SEER skala hentet fra forbrukerrådet. Gjennomsiktig og passer godt blant teksten.

EGENSKAPER

Varmepumpen Mitsubishi Iguru 6200 har praktiske egenskaper som innebygd WiFi, varmespreder funksjon og ekstra store luftspjeld for optimal luftstrøm kontroll, varmefordeling og komfort.

Trenger du hjelp til å finne varmepumpen som passer ditt behov?