Vi spanderer familiefilmer!

Det gjelder å kose seg som best man kan nå i disse koronatider; og det er lite som er hyggeligere enn å se en film sammen! For å få hjemmetiden til å gå litt fortere, spanderer vi familiefilmer hver uke for alle kundene våre.

Familie sitter sammen og ser på TV

Denne uka; 23. -29. mars, er det disse filmene som står på tapetet:

Mia and the White Lion

Ti år gamle Mia får livet snudd på hodet da familien hennes bestemmer seg for å flytte fra London til Sør- Afrika for å ta over driften av en løvegård. Det er ikke lett å tilpasse seg det nye livet, men da den hvite løveungen Charlie blir født, finner Mia tilbake gleden. De to utvikler et spesielt bånd, og sammen rømmer de hjemmefra for å finne et sted hvor Charlie kan leve i frihet. Anbefalt aldersgrense: 9 år

Operasjon Mørkemann

Gjør klar de små grå og bli med når Tiril og Oliver i Detektivbyrå nr 2 undersøker med hvem det er som graver hull i bakken på Fantesletta. Ledetrådene fører detektivene til den mystiske Mørkemannen, og de må grave i lokalhistorien i Elvestad for å løse mysteriet. 

Filmen er en filmatisering av den andre boken i den populære serien skrevet av Jørn Lier Horst. 

Anbefalt aldersgrense: 9 år

Brannmann Sam: Helter i stormen

Bli med til Pontypandy, hvor brannmann Sam må lede en spennende redningsaksjon når en orkan plutselig utvikler seg ute på havet og setter kursen for fastlandet. Penny og ungene er oppe i fjellene og trenger hjelp til å komme seg ned, og samtidig må våre helter slukke brannen på brannstasjonen. Klarer de å redde dagen - i dag igjen?  

Anbefalt aldersgrense: Tillatt for alle

Solsidan – Filmen

Enten du er glad i den svenske serien Solsidan eller aldri har sett den, kommer du til å kose deg med denne filmen. Med lun humor og virkelig hjertevarme blir vi med inn i den litt problematiske hverdagen (for ikke å si livskrisene) for de tre parene som må hanskes med skilsmisse, barnløshet og en hjemvendt far som mildt sagt er utfordrende å omgås. Feller du ikke en tåre av denne filmen, feller du det aldri!

Anbefalt aldersgrense: Tillatt for alle

Robin Hood

Den krogsherdede tempelridderen Robin av Loxley og den mauriske hærføre hansren gjør dristig opprør mot den korrupte engelske kronen. Som adelsmann om dagen, og rettferdighetens forkjemper, The Hood, om natten, må Robin ofre alt for både å redde innbyggerne av Nottingham og samtidig få sin hevn. Robin Hood er et nervepirrende og actionspekket eventyr med store slagscener, fantastisk velkoreograferte kamper og tidløs romantikk.

Anbefalt aldersgrense: 12 år

Filmene finner du på denne siden.

Riktig god fornøyelse!