William vil bli proff håndballspiller

William vil bli profesjonell håndballspiller. Vi i NTE gjør alt vi kan for å hjelpe trønderske ungdommer på vegen til målet.

Profilbilde av William

– Håndballproff, det er toppen av lista for å si det sånn, forteller William, som i tillegg til håndballen også driver med skøyter på fritiden. 

Mange trønderske ungdommer er aktive innen idretten, kulturlivet eller frivilligheten. Den siste Ungdata-undersøkelsen fra 2018 viser at 69 % av alle trønderske ungdomsskoleelever enten er med eller har vært med i organisasjoner, klubber, lag og foreninger etter at de fylte 10 år. Det er mer enn landsgjennomsnittet på 65 %.

Både ungdommene selv og foreldrene deres vet hvor mange dugnadstimer som ligger bak et arrangement. Det vet vi i NTE også. Og vi vet også hvor viktig det er at det fins fotballag, musikkorps, turnforeninger og skytterlag rundt omkring i hele Trøndelag. Det bidrar til å skape levende og attraktive lokalsamfunn, og gjør at det bor folk både i byene og ute i distriktene. 

Det er viktig for oss å gi tilbake til trønderne. Gjennom sponsingen vår støtter vi både mangfoldet og bredden innen idrett, kultur og andre gode formål i Trøndelag. 

For selv om William håper at det blir funnet opp en maskin som lærer deg alt du vil på bare 10 minutter, er det nok sannsynlig at hardt arbeid og trening fremdeles vil være nøklene til å bli skikkelig god. Kanskje kan bidraget vårt bidra til at William får oppleve den store drømmen sin? 

Trenger du premier eller gaver til et arrangement? Vi bidrar gjerne til lokale tiltak! Her finner du både informasjon og søknadsskjema!