Full kontroll med Fjutt

Fjutt logo
Fjutt er en sensor som sender strømforbruket ditt i sanntid til appen Mitt NTE. Sånn kan du alltid følge med på hvor mye strøm du bruker. Tilleggstjenesten Fjutt får du kjøpt med strømavtalen Spotpris.
fjutt og appen Mitt NTE viser strømforbruket i sanntid
Illustrasjon av Spotpris med tilleggstjenesten Fjutt

Spotpris med tilleggstjenesten Fjutt

Sanntidsmåleren Fjutt kobles til strømmåleren din i sikringsskapet og sender sanntidsdata til appen Mitt NTE. Så enkelt kan du få full oversikt over ditt strømforbruk.

Laster prisinformasjon ...

Avtalen kan sammenlignes med andre avtaler på forbrukerrådets strømprisportal strompris.no.

Få helt fersk strømforbruk

Få helt fersk strømforbruk

Med en Fjutt trenger du ikke vente til neste dag med å se strømforbruket ditt. Fjutt viser forbruket ditt samtidig som du bruker det. Sånn har du full oversikt over hvor mye strøm du har brukt.

Få varsling ved høyt timesforbruk

Få varsling ved høyt timesforbruk

Bestem selv hvor høyt forbruket ditt skal være før du får et varsel. Dette hjelper deg å passe på at du ikke bruker for mye strøm på én gang, noe som er viktig for å holde nettleia så lav som mulig.

Miljøvennlig

Miljøvennlig

Det å kutte ned på strømforbruket er miljøvennlig. Med Fjutt kan du se om du bruker unødvendig mye strøm - og når. Det er kanskje ikke nødvendig at alle varmegulv står på døgnet rundt? Det skal være lett å være miljøvennlig.

Fjutt gjør strøm enkelt og du får stålkontroll.

Fjutt

5. Få full kontroll og forståelseavstrømforbruk og kostnader4. Last ned appen «Mitt NTE»3. Plugg Fjutt i strømmåleren i sikringsskapet2. Motta Fjutt i posten1. Bestill Fjutt med spotpris00344
4. Last ned appen «Mitt NTE»2. Motta Fjutt i posten1. Bestill Fjutt med spotpris00344
NTE Logo

Fjutt og Spotpris = radi

Med tilleggstjenesten Fjutt får du strømavtalen Spotpris . Strømavtalen Spotpris følger prisen i markedet time for time. Historisk sett har Spotpris vært den mest gunstige strømavtalen over tid. Denne avtalen passer best for deg som tåler at markedsprisen går litt opp og ned.