Full kontroll med
Lei av usikkerhet når det kommer til strøm? Er det vanskelig å forstå strømregningen? Strøm bør være enkelt for alle - og Fjutt er løsningen.
Ja takk!
Hva er Fjutt?

Fjutt gir deg enkel og god oversikt over strømforbruket ditt på mobilen døgnet rundt. Du trenger ikke vente til neste strømregning for å se hva strømforbruket ditt er.

Ja takk!
Billigere

Du kan spare penger ved å bruke strøm når strømmen er billigst. Fjutt gir deg nemlig oversikt over når på døgnet det er billigst strøm. På den måten kan du enkelt spare penger ved å utsette klesvasken eller lading av el-bilen noen timer. 

Jeg vil ha min egen Fjutt
Miljøvennlig

Det å kutte ned på strømforbruket er miljøvennlig. Med Fjutt kan du se om du bruker unødvendig mye strøm - og når. Det er kanskje ikke nødvendig at alle varmegulv står på døgnet rundt? Det skal være lett å være miljøvennlig.

Fjutt gjør strøm enkelt og du får stålkontroll.

Endelig, send meg en Fjutt
Smart og enkel i bruk
Fjutt er en plugg som kobles til strømmåleren din. Den sender strømforbruket ditt live til NTE-appen
5. Få full kontroll og forståelse av strømforbruk og kostnader 4. Last ned appen "NTE" 3. Plugg Fjutt i strømmåleren i sikringsskapet 00344 2. Motta Fjutt i posten 1. Bestill Fjutt med spotpris 5. Få full kontroll og forståelse av strømforbruk og kostnader 4. Last ned app NTE-appen 3. Plugg Fjutt i sikringsskapet 00344 2. Motta Fjutt i posten 1. Bestill Fjutt + Spotpris Jeg vil ha min egen Fjutt
Fjutt og Spotpris = radi

Med Fjutt får du strømavtalen Spotpris. Forbrukerrådet anbefaler spotprisavtaler, rett og slett fordi prisen følger markedsprisen til enhver tid. Du betaler det samme som oss + et fast påslag

En Fjutt til meg også!