Vi heier på alle digitale cowboyer

Enten om du er en digital cowboy eller en ekte en, fortjener du skikkelig bra internett! Med fiberbredbånd kan du surfe, streame, spille, se tv og drømme deg bort både med og uten VR-briller så mye du orker!

Hva skulle vi gjort uten internett?

Over 120 000 trøndere har allerede skaffet seg fiberbredbånd med suveren hastighet, legendarisk lav ping og lav nedetid. Har du også lyst på? Sjekk om du kan få fiber!

 

Sjekk om du kan få fiber

Bilde av gutt med hedaset som gamer

Legendarisk lav ping og lav nedetid

Vil du ha markedets beste nettverkstjeneste for gamere? Vi leverer lynraske fiberlinjer med lav ping, og har automatisk beskyttelse mot DDOS-angrep.

Mann og kvinne ligger i sofaen og ser på tv

Månedens film: Official Secrets

Fikk du ikke nok spenning av å følge nyhetene om USAs presidentvalg, kan du glede deg til månedens film fra Altibox “Official Secrets”. Temaet er både politisk og høyaktuelt.

Tegning av to voksne og et barn som sitter og ser på tv

8 grunner til å velge Altibox TV

Gjør som 120 000 trøndere allerede har gjort - velg fiberbredbånd og tv-løsning fra Altibox så du kan strømme, surfe og spille så mye du bare orker!

Gutt sitter i en sofa med puter og pledd og ser på telefonen

Sett internett på pause

Er ungene - eller du - kjapt ute med å ta opp telefonen eller nettbrettet når det blir litt dødtid? Med Google Nest Wifi kan du sette wifi-en på pause og unngå fristelsen! Ik

Mor og datter ler mens de ser på iPad

Alt og alle på nett

Noe av det første Tom og Karianne sjekket da de vurderte å kjøpe seg nytt hus, var hvor raskt internett de kunne få der. Nå har de den raskeste hastigheten NTE tilbyr, som er nødvendig siden hele familien er på nett.

To gutter i profil ser på tv

Altibox Barn gjør at barna trygt kan se på TV

Etter en lang arbeidsdag på hjemmekontoret, er det fristende å ta seg en ørliten cowboystrekk på sofaen. Med Altibox Barn kan du trygt ta deg en lur eller snike deg til noen minutter på mobilen mens barna koser seg med de programmene de vil ha! 

Ung kvinne ligger på en grå sofa og ser på smarttelefonen sin

5 tips til bedre Wifi hjemme

Vi vet hvor viktig det er at internettet hjemme fungerer optimalt. Spesielt nå som mange sitter på hjemmekontor. Har du problemer med trådløsnettet hjemme? Prøv ut disse enkle grepene og se om det blir bedre!

Gutt med stripete genser og briller som sitter med gaming-kontroller i hendene

3 gode grunner til å velge fiberbredbånd

Det er lite som er mer irriterende enn en treg og hakkete internettforbindelse. Løsningen? Fiberbredbånd!  Vi har samlet de tre viktigste grunnene til å velge fiberbredbånd!