Mer enn nok båndbredde for alle - både i dag og i fremtiden

Familie ser på en ipad sammen

Skikkelig nett for hele familien

Når dørene til hytta åpnes senkes roen over liten og stor. Hytta skal være et sted der gode opplevelser og minner skapes. Samtidig kan manglende nett og dårlige tv-opplevelser fort legge en demper på gleden.

Med Altibox fiberbredbånd levert av NTE får du en helt egen fiberkabel inn til hytteveggen. Skikkelig kapasitet og stabilitet på bredbåndet gjør at du kan invitere hele storfamilien med på hyttetur og gi alle muligheten til å bruke nettet så mye de vil – uten at det påvirker opplevelsen til andre. Mulighetene med Altibox TV gjør regnværsdagene morsommere og kveldene koseligere.

Fiberbredbånd er på vei til Fagerlia

I over 15 år har vi bygd ut fiberbredbånd i Trøndelag, og nå vurderer vi å bygge ut i Fagerlia også. Vi starter nå kartleggingen av interessen for fiberbredbånd for fritidsboligene i området markert på kartet, og vi håper at så mange som mulig blir med. Hvis mange nok takker ja, blir det utbygging!

Spar penger - kjøp tv og nett sammen

Uansett hvilken pakke du velger, kan du starte de fleste programmer forfra, du får tilgang til et syvdagers programarkiv, et stort utvalg kanaler og strømmetjenester, samt mulighet til å sette dine favorittprogrammer på opptak og se dem når og hvor du vil – både i og utenfor hytta.

Illustrasjon av Fritidspakke 80

Fritidspakke 80

Denne pakken inkluderer 80/80 MBPS og TV-pakke med 8 valgfrie poeng

Fiberbredbånd 80/80
Tv-pakke med 8 valgfrie poeng
50 timer opptak
Programarkiv
Start forfra
TV hvor du vil
9 900 kr i etableringskostnad.
Illustrasjon av Fritidspakke 150

Fritidspakke 150

Denne pakken inkluderer 150/150 MBPS og TV-pakke med 8 valgfrie poeng

Fiberbredbånd 150/150
Tv-pakke med 8 valgfrie poeng
50 timer opptak
Programarkiv
Start forfra
TV hvor du vil
9 900 kr i etableringskostnad.
Illustrasjon av Standard

Standard

Denne pakken inkluderer 500/500 MBPS og TV-pakke med 50 valgfrie poeng

Fiberbredbånd 500/500
Tv-pakke med 50 valgfrie poeng
500 timer opptak
Programarkiv
Start forfra
TV hvor du vil
9 900 kr i etableringskostnad.

Vil du bare ha fiberbredbånd?

Du kan selvsagt også velge å bestille kun fiberbredbånd. Du får samme fart i både opp- og nedlasting, og du kan selvsagt streame, spille, laste opp og ned så mye du vil uten at det påvirker prisen.

 • Fiberbredbånd 150/150
  • 719,- mnd
 • Fiberbredbånd 250/250
  • 819,- mnd
 • Fiberbredbånd 500/500
  • 999,- mnd
 • Fiberbredbånd 1000/1000
  • 1299,- mnd

Etablering kr 9900,- 

Slik bestiller du

Velg produktet du ønsker, fyll inn feltene i skjemaet og trykk send. Når vi mottar informasjonen sender vi deg en e-post med et tilbud som du må bekrefte til oss for at bestillingen skal være gyldig. Merk at det kan ta litt tid før du mottar tilbudet fra oss da dette krever manuell behandling.

Hva skjer videre?

Dersom mange nok inngår avtale med oss starter vi utbyggingen. Du vil da motta e-post fra oss med informasjon om at området vil bli utbygd, og få nærmere informasjon om videre fremdrift og når du kan forvente å få tv- og internettløsningen installert.

Dersom det er for få som inngår avtale til at vi kan bygge ut fiber i området, vil vi informere deg og du vil ikke lenger være bundet av avtalen du har akseptert. Så snakk med naboene og få med flest mulig – da blir det utbygging!

Graving av fiberrør inn til hytta

Hvis hytta står på festet grunn graves fiberrøret inn til hytteveggen av oss. Om du selv eier tomta hytta står på legger vi igjen fiberrør og søketråd ved tomtegrensen din. Du må da utføre en egeninnsats ved at du så raskt som mulig graver fiberrøret og søketråden helt inn til veggen på fritidsboligen. Vi har laget en kort instruksjonsvideo som beskriver hvordan du utfører egeninnsatsen.

Hvis du ikke ønsker å grave selv, kan vår entreprenør som bygger ut fiber i ditt område gjøre denne jobben for deg. Du tar da selv kontakt med entreprenøren for å få et pristilbud. Informasjon om hvilken entreprenør du kan kontakte vil du få sammen med annen informasjon vi sender deg hvis det blir utbygging.

Se Instruksjonsvideo for graving av fiberrør til egen bolig.

Se gravebrosjyre som forklarer graving av grøft, legging av fiberrør og plassering av hjemmesentral (.pdf).

Kontakt oss

Har du spørsmål til utbyggingen, eller behov for råd og veiledning om hvilke produkter du skal velge, kan du kontakte vårt kundesenter på telefon 741 50 200, på chat eller via vår Facebookside.