Full kontroll med Fjutt

Fjutt logo
Lei av usikkerhet når det kommer til strøm? Er det vanskelig å forstå strømregningen? Strøm bør være enkelt for alle - og Fjutt er løsningen.
Illustrasjon av en dame som benytter Fjutt

Hva er Fjutt?

Fjutt gir deg enkel og god oversikt over strømforbruket ditt på mobilen døgnet rundt. Du trenger ikke vente til neste strømregning for å se hva strømforbruket ditt er.

Ja takk!
Illustrasjon av hånd som holder en smarttelefon

Billigere

Du kan spare penger ved å bruke strøm når strømmen er billigst. Fjutt gir deg nemlig oversikt over når på døgnet det er billigst strøm. På den måten kan du enkelt spare penger ved å utsette klesvasken eller lading av el-bilen noen timer. 

Jeg vil ha min egen Fjutt
Illustrasjon av en sparegris som ser på en skjerm

Miljøvennlig

Det å kutte ned på strømforbruket er miljøvennlig. Med Fjutt kan du se om du bruker unødvendig mye strøm - og når. Det er kanskje ikke nødvendig at alle varmegulv står på døgnet rundt? Det skal være lett å være miljøvennlig.

Fjutt gjør strøm enkelt og du får stålkontroll.

Endelig, send meg en Fjutt
Illustrasjon av en hånd som holder en lyspære

Smart og enkel i bruk

Fjutt er en plugg som kobles til strømmåleren din. Den sender strømforbruket ditt live til NTE-appen.

Du får Fjutt til 399 kr og betaler en dagspris på 1,50 kr for abonnement med Fjutt.

5. Få full kontroll og forståelse avstrømforbruk og kostnader4. Last ned appen "NTE"3. Plugg Fjutt i strømmåleren i sikringsskapet003442. Motta Fjutt i posten1. Bestill Fjutt med spotpris
5. Få full kontroll og forståelse avstrømforbruk og kostnader4. Last ned app NTE-appen3. Plugg Fjutt i sikringsskapet003442. Motta Fjutt i posten1. Bestill Fjutt + Spotpris
Jeg vil ha min egen Fjutt