Vi heier på alle gode juletradisjoner

Årets jul ser ut til å bli annerledes for mange av oss, og vi må kanskje klare oss uten juletradisjonene våre. Vi håper likevel du får en fin førjulstid! Her har vi samlet masse herlig julestoff du kan kose deg med frem mot jul. 

 

God jul fra NTE

Hvert år deler vi i NTE ut 100.000 kr til en veldedig organisasjon vi syns fortjener et ekstra klapp på skulderen. I år har vi delt potten i fire, slik at vi kan kan gi 25 000 kroner til fire ulike organisasjoner vi heier på. Hver søndag i advent avduker vi en ny organisasjon.

 

Se hvilke organisasjoner vi heier på

Bryggerekke i Trondheim speiler seg i elva

10 aktive ting å finne på i Trondheim i romjula

I NTE prøver vi å balansere inntak og uttak av energi. Derfor har vi samlet en liste over 10 aktive romjulsaktiviteter du kan finne på i Trondheim. 

Denne timen bruker vi mest strøm

Av de 8760 timene i året, er det én time som peker seg ut som den timen vi bruker absolutt mest strøm - og det er timen før julen ringes inn. Kan du gjette hvilken?

Topp 10 julefilmer

Bare MÅ du se Love Actually, Polarekspressen eller Grinchen for å komme i skikkelig julestemning? Her får du tips til julefilmer du kan kose deg med alene eller sammen med kohorten din i desember!

Askepott gjemmer seg bak et grantre

Gled deg til TV-jula på Altibox!

Hvordan er TV-jula di? Lar du NRK bare stå å gå på julaften og er fornøyd med det, eller er du en av de som gleder seg til de store filmklassikerne i julas beste sendetid? Vi har sett litt på programmet i Altibox!

Dame som sitter på gulvet og pakker inn julegaver

6 smarte julegavetips

OK da. Så er kanskje ikke ny avtrekksvifte til kjøkkenet, USB-ladere eller en ny panelovn den mest romantiske gaven verken å gi eller å få. Men at det er nyttige ting kan ingen komme fra. Vi har samlet 6 tips til smarte julegaver!

7 triks til bedre trådløst nett i jula

Nå før jul er det mange av oss som syns det er hyggelig å henge opp julestjerner og sette opp elektriske julelysestaker. Men visste du at det trådløse nettet ditt faktisk kan bli dårligere hvis du kobler opp masse lys?