Slå Innkjøpspris

Med Slå Innkjøpspris kan du faktisk få en lavere pris enn innkjøpsprisen. Vi forvalter strømavtalen din i en felles portefølje for alle kunder med denne avtalen. Det gjør at vi kan oppnå fordeler som tidligere har vært forbeholdt de aller største strømkundene. Samtidig garanterer vi at du aldri betaler en høyere strømpris enn innkjøpspris + 9,65 øre/kWh. Oppnår vi gevinst på strømbørsen deler vi gevinsten 50/50. Dermed blir det en vinn-vinn-situasjon for både deg og oss. Avtalen har verken bindingstid eller bruddgebyr.

NTE støtter breddeidretten i Trøndelag

Vi vet det er mange dugnadstimer og salg av både toalettpapir og julekaker for å få penger til klubben eller laget.

For hver nye strømkunde (foreldre, besteforeldre, venner, supportere osv.) som bestiller strøm Slå Innkjøpspris får Sjetne IL utbetalt 400 kr som går rett til banefond for ny kunstgressbane. Om noen som allerede er strømkunde av NTE bytter til denne avtalen får de utbetalt 100 kr.

Mer informasjon om Slå innkjøpspris

Med strømavtalen Slå innkjøpspris betaler du porteføljepris + 9,65 øre/kWh inkl. administrative og offentlige avgifter. Porteføljeprisen består av vår innkjøpspris på Nordpool Spot og resultatet fra kraftforvaltningen. Vår oppside ligger i å sikre deg en så lav strømpris som mulig. Du vil altså aldri betale høyere enn innkjøpspris, men kan få lavere pris når vi har gevinst. Ved gevinst fra den finansielle forvaltningen deles gevinsten 50/50 med deg 

Tenk på både miljø og lommebok - velg eFaktura

Å betale regninger har aldri vært så enkelt og oversiktlig som nå. Unngå ekstra kostnader og spar miljøet ved å aktiver eFaktura og avtalegiro. Da får du også full kontroll over fakturaene i nettbanken og regningene betales automatisk til riktig tid.

Husk å aktivere eFaktura i din nettbank

  • Unngå gebyr på 59 kr for papirfaktura og porto
  • Miljøgevinst
  • Enkel og oversiktlig betaling i nettbanken 

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene du ser og bruker fra NTE Vis meg mer