Trøndelag

Det er sant at det ikke går an å spå om fremtiden, men vi kan i stor grad påvirke hvordan den blir

Den beste måten å forutse fremtiden på er å skape den

Det er sant at det ikke går an å spå om fremtiden, men vi kan i stor grad påvirke hvordan den blir. Når vi gjør fellesskap og nyskaping til en prioritet, vil alle i Trøndelag nyte godt av det.

Vi gjør det sammen

Etter 100 år som stolt og lokal energileverandør, har vi fortsatt ambisjoner om å være pådriver for utviklingen av Trøndelag. For ikke lenge siden ble vi ett fylke, og med stor og samlet styrke kan vi få til enda mer. Drømmere, entreprenører og ildsjeler trenger energi til å vokse. Det skal vi jammen gi dem.

Profilbilde av Marius

Marius, 13 år fra Ranheim

Jeg drømmer om å fly av egen vilje. Litt sånn som Supermann.   - Marius, 13 år fra Ranheim

Profilbilde av Jenny

Jenny, 13 år fra Ranheim. 

Æ vil bli den første dama på månen. 

- Jenny, 13 år fra Ranheim. 

Vekst på mange områder

Trøndelag har en sterk fremtid bare vi legger godt til rette. Og kanskje er det her lidenskapen vår ligger: Breddeidretten har vokst, lag og foreninger har fått mer i støtte, kidsa har lært å kode, og det økonomiske bidraget til samfunnet har nådd høyder som ingen trodde var mulig. I fjor fikk de 23 trønderske eierkommunene våre og Trøndelag fylkeskommune utbetalt 165 millioner kroner fra NTE.

Barn skriver på tavle

Så hva gjør vi fremover?

Vi må henge med, og på noen områder gå foran. For det er liten tvil om at vi har behov for flere jobber og nye arbeidsoppgaver i tiden som kommer. Vi må bygge opp den nye generasjonen og gi de muligheten til å realisere drømmene sine, uansett hvor ambisiøse de er.