Vi heier på de som gjør noe godt for andre

Tidligere har NTE brukt å gi de ansatte en julegave til en samlet verdi på 100 000 kr. For noen år tilbake valgte vi å gi avkall på denne julegaven og heller gi pengene til en veldedig organisasjon som de ansatte stemmer frem hvert år. I år ble det bestemt at de 100 000 kronene de ansatte har til disposisjon, skal deles og gis bort til fire ulike formål vi heier litt ekstra på. 

 

Alle de 550 ansatte i NTE kunne før desember nominere og stemme på en organisasjon eller formål som de ønsket at skulle få penger. De fire organisasjonene med flest stemmer vil få 25 000 kr hver, og bli avduket her hver søndag i advent. Nedenfor kan du lese om hvilke fantastiske organisasjoner som som vi heier på - nettopp fordi de gjør noe godt for andre!

Tre blide mennesker snakker sammen med Nidelven i bakgrunnen

"Jeg elsker å seile og vil ikke bruke det opp"

Det ble et rørende møte da første vinner av 25 000 kr skulle deles ut til Hjernesvulstforeningen i Midt-Norge. Vi møtte Merethe, Trond og Stig Frode som alle er berørt av sykdommen, men som har tre totalt ulike historier.

Gled de som gruer seg til jul

Det er ikke alle som gleder seg til jul. Vi møtte Kirkens Bymisjon, Trondheim som gjør et fantastisk arbeid for de som gruer seg til jul. De ble derfor den andre vinneren av NTEs julegave i år.

To damer med røde jakker det står glede på ryggen på

På Frosta skal det være godt å bli gammel

På Frosta har de eldre fått tilbud om bl.a. helikoptertur over bygda, tur med veteranbil og mannekengoppvisning de siste årene. Dette synes vi var så fint at den tredje julegaven på 25.000 kr går til Livsglede for eldre i Trøndelag!

To klovner holder en sjekk det står 25 000 kroner på

Verdens beste reseptfrie medisin

Når Elizabeth og Frode tar på seg den røde klovnenesa og går på jobb, har de ett mål for arbeidsdagen; Å gi barna som ligger på sykehus et lyspunkt i hverdagen. Vår siste julegave på 25.000 kr går derfor til Sykehusklovnene som lyser opp sykehushverdagen til barn.

Les om gode tips i jula her