Vi heier på

Har du telefonen full av apper, huset fullt av dingser og dubbeditter og garasjen full av verktøy eller andre ting du kan få bruk for en gang? Elsker du alt som er radig, praktisk, nyttig, hendig og snedig, og omfavner alle de nyeste tekniske løsningene? Da er du nok litt som oss.

Bilde fra vi heier på kampanjen - Øyvind blir forelska

Og når teknologien brukes til å gjøre verden til et bedre sted for oss som bor her nå, uten at det ødelegger for dem som kommer etter oss, får den en ekstra dimensjon  - syns nå vi. Derfor banker hjertet vårt litt ekstra for løsninger som gjør noe med - og mellom - oss mennesker.

På denne siden trekker vi både detta og hint opp av hatten - kanskje får du høre om en ny løsning du får lyst til å teste ut?

To damer i bikini med fargerike kranser rundt halsen

Hopper i Trondheimsfjorden

badetassen.no viser 11 grader i vannet - men det stopper ikke Karin Selli og Kristin Johnsen fra å bade. De to venninnene tok sitt første isbad 7. februar i 7 minusgrader, og nå er de ustoppelige. - Dette er den tredje dagen på rad jeg bader, forteller Kristin.

Les mer
Bank av fotballskoene inne!

Bank av fotballskoene inne!

Visst er det irriterende når gulvet i gangen eller på badet er dekket med små, svarte gummibiter fra fotballskoene til barna - men det er bedre enn at det havner ute i naturen!

Les mer
Tar gaming på alvor

Tar gaming på alvor

Det mangler ikke på skryt fra gamerne som besøker Jotunheimen e-sportsenter i Kjøpmannsgata i Trondheim sentrum. Senteret, som åpnet i midten av august, har allerede blitt en snakkis blant gamere i alle aldre. - Smittesituasjonen i Trondheim har ikke spilt helt på lag med oss, men vi har hatt bra med folk innom allerede, forteller Alex Hole, som er daglig leder for Jotunheimen.

Les mer
Frø som spirer

Så enkelt er det å leve mer bærekraftig

Har du lyst til å leve mer bærekraftig? Det krever mindre enn du kanskje frykter! Her får du 30 tips til vaner som er latterlig enkle å endre.

Les mer
Høyt opp og langt ned

Høyt opp og langt ned

5.- klassingen hadde forandret seg det siste året. Ikke bare klaget han over mye hodepine; men han var ikke lenger den Fredrik som mamma, pappa og de to søsknene hans kjente. Også turntreneren påpekte at Fredrik hadde blitt svakere. Fredrik klarte ikke lenger de øvelsene som tidligere hadde vært bare barnemat for ham.

Les mer
Mer enn en kafé

Mer enn en kafé

Café Hjerterknekten er mer enn en kafé. Bare spør de over 70 ungdommene som har fått arbeidstrening eller tatt fagbrev her, eller de mange gjestene som ser på kafeen som sitt andre hjem.

Les mer
Postkasse med "Nei til reklame" klistremerke

Sier du nei takk til reklame?

Hvis du har merket postkassa din med "Nei takk til reklame", er det forbudt å legge uadressert reklame i den. Du kan lage lappen selv, eller du kan få et klistremerke på posten.

Les mer