Vi er her for deg

Viktig informasjon til alle kunder i NTE

NTE er med på dugnaden for å stoppe spredning av koronaviruset og skal i en krevende periode ivareta kritiske samfunnsfunksjoner. Vi har derfor satt hele konsernet i beredskap og vurderer behovet for nye tiltak både internt og eksternt fra dag til dag. Et av tiltakene som allerede er innført er at kunder og samarbeidspartnere nå må gjøre avtaler på forhånd ved besøk i våre lokaler.

Vi gjør alt vi kan for å holde nødvendig drift i gang. Installasjonsoppdrag og serviceavtaler vil fortsette så langt det lar seg gjøre både praktisk og etter angitte retningslinjer fra myndighetene. Våre elektrikere og installatører tar smittefare svært alvorlig, og utfører derfor grundig håndhygiene og hyppig vasking av arbeidsklær og verktøy. Vi utfører ikke ordinære oppdrag der vi er informert om at personer med utsatt risiko for covid-19 oppholder seg, eller i husstander hvor noen er i karantene.

Hvis det er fare for brann pga. elektrisk anlegg og lignende, ikke nøl med å ta kontakt. Kundesenteret er tilgjengelig som normalt, og har innført strenge rutiner iht. myndighetenes anbefalinger, slik at vi skal ha nok kapasitet til å kunne ivareta kundehenvendelser i tiden fremover.

Slik kontakter du kundesenteret

Vi er klare til å hjelpe deg og svare på spørsmål om du kontakter oss på nte.no via chat, via vår Facebookside eller på telefon 741 50 200. Vårt kundesenter er åpent fra kl. 08.00-15.30 hva gjelder henvendelser på strøm, og døgnåpent for henvendelser knyttet til tekniske feil på tv- og bredbåndstjenester.

Status på vår drift

5 tips for en bedre WIFI-opplevelse

Opplever du problemer med det trådløse nettverket i husstanden? Her er tipsene for å endre på det.

5 tips til gode videomøteløsninger

Mange av oss har tatt med oss jobben hjem, og kommuniserer med kollegaer via nett. Her får du fem forslag til videomøteverktøy.