Altibox apper

Hva kan vi hjelpe deg med?

Tv og internett

Det finnes i dag to ulike apper.

En enkel tommelfingerregel er at "Altibox"-appen gjelder for deg som har Nye Altibox TV og vår nyeste dekoder, mens "TV Overalt" kan brukes av deg med en eldre dekoder.

En Altibox-bruker (alias)  kan være tilknyttet maks 5 enheter pålogget med alias/brukernavn samtidig. En enhet er  (android, ipad, iphone, chromecast appletv m.m.)

Hvis du vil ta i bruk appen på andre enheter enn de 5, kan du velge bort en av de 5 registrerte enhetene. Hvis en 6 kobles til vil det komme opp en pop up boks i appen som lar deg velge bort en av de allerede registrerte enhetene.

Man kan bytte devicer 10 ganger pr dag.

Enheter som bruker appen på hjemmenettverk innlogget med IP telles ikke blant de 5.

Men maks antall enheter som kan være tilkoblet ved IP er 50 pr hustand

Les også: Hvor mange strømmer kan det være på Huawei platform?

Strømmene gjelder pr kanal, f.eks så kan man strømme TVNorge på 6 enheter samtidig.

Tilkoblet hjemmenettverket: 6 strømmer.

Utenfor hjemmenettverket: 2 strømmer

Opptak: 1 strøm, Avspilling på et pågående opptak på en kanal teller også som en strøm.

For å få tilgang til tjenestene i Altibox-appene som krever innlogging, må du opprette en brukerinnlogging som anvender din e-postadresse som brukernavn. En slik innlogging krever en gyldig e-postadresse, samt kundenummer og pinkode.

Klikk her for å opprette din bruker>>

Last ned appen du trenger, enten "TV Overalt" eller "Altibox". Når du åpner appen kan du finne strømme-ikonet oppe i høyre hjørne. Ved å trykke på ikonet får du lov til å velge hvilken enhet du ønsker å strømme programmer til.

Slik ser du Altibox på Apple TV.

Netflix vil ikke lengre kunne strømmes ved hjelp av Apple Airplay https://www.tek.no/artikler/netflix-dropper-airplay-stotte/462513

Når appen fra Altibox er nedlastet kan du åpne denne og velge strømme-ikonet oppe i høyre hjørne. Ved å trykke på dette ikonet får du lov til å velge hvilken enhet du ønsker å strømme programmer til.

Utenfor hjemmenettverket kan du ikke se kanaler fra TV Norge, Discovery eller Viasat. Utvalget kan endre seg, basert på avtalene Altibox har med sine innholdsleverandører.

Du kan se det her.

Ja, du kan strømme ved hjelp av appene våre som heter "TV Overalt" og "Altibox". Er du usikker på hvilke av appene som er riktig for deg? En enkel tommelfingerregel er at "Altibox"-appen gjelder for deg som har Nye Altibox TV og vår nyeste dekoder, mens "TV Overalt" kan brukes av deg med en eldre dekoder.

Du kan fint bruke vår app for å strømme til Apple TV og til Chromecast. Har du et smart TV-apparat kan det hende du får til å strømme til TV-en din også.

Merk at du må logge på med brukerkontoen fra Mine Sider for å tilgang til dette når du ikke er på ditt hjemme-nettverk. Har du ikke opprettet bruker kan du gjøre dette her:https://www.altibox.no/mine-sider/

For steg for steg-instrukser:https://www.altibox.no/privat/kundeservice/tv/appletv/

Nei dessverre så er ikke dette mulig.

Man må avslutte sitt HBO abo, og bestille HBO hos oss.