Forhandlinger med TV 2

Hva kan vi hjelpe deg med?

Tv og internett

Oppdatert 06/04/22: For deg som har valgt kompensasjon på 100kr fremfor poeng vil beløpet komme med på fakturaen som mottas i mai, men vil gjelde fra og med april.

Alle med Altibox TV-tjeneste får 50 ekstra poeng til valgfrihet som kompensasjon ved brudd med TV 2 fra 1.april 2022. Poengene kan nyttegjøres på Mine Sider Altibox.

Betaler du faktura for Altibox TV-tjeneste vil du også få mulighet til å velge mellom poengene og en månedlig rabatt på 100 kroner. Rabatten må du selv aktivere på Mine Sider ved å trykke på en egen knapp for å få rabatten. Kompensasjonen er ikke tilgjengelig før 1.april 2022. Se oppdatert informasjon om rabattordningen her: https://www.altibox.no/info/ Månedsrabatten på 100 kr blir trukket fra på første mulige faktura og vil gjelde for hele måneden uavhengig av når i måneden du aktiverer den, fra og med aktiveringsmåned til det er kommet en ny avtale med TV 2.

Bor du i et borettslag eller sameie og har Altibox TV dekket av fellesutgiftene vil du ikke kunne få rabatt (med mindre du faktureres for tjenester utover fellesavgiftene).

Se under hvordan du kan logge inn i Mine Sider.