Agrol Energioppfølgingssystem

Agrol Logo

Energioptimalisering

Dersom du skal få en lavere strømregning er det viktigste du kan gjøre å optimalisere energiforbruket. Det vil også hjelpe deg å redusere ditt landbruks klimafotavtrykk.

En traktor foran et rødt gårdsbygg

Energioppfølging med NTE 

Energimarkedet er som mange andre bransjer inne i en rivende utvikling. Man ser tydelig at prisingen av energi er i endring. Framover vil prisen for både energi og effekt varierer mye gjennom hele døgnet. Samtidig vil man mange ganger se at prisen man må betale for effekt vil være høyere enn energien du forbruker.

Derfor tilbyr vi alle våre kunder tilgang til et system som gjør det mulig for ditt landbruk å få et forhold til nettopp disse endringene. Et system som gjør det mulig for landbruket å ikke bare redusere forbruket men også effekttoppene. Vårt EOS (Energioppfølgingssytem) er et skybasert system som passer både for små og store bygg. Slik at du enkelt kan følge energiforbruket fra mobilen eller PC, og raskt få melding om ubalanse eller driftsfeil.

I en hverdag med mange elektriske maskiner i bruk, samtidig som at du prøver å få et så lavt strømforbruk som mulig, er energioppfølgingssystemet vårt et verktøy som gir deg et bilde på forbruket ditt. Den kunnskapen kan du bruke til å sette inn noen tiltak som både gjør at du kan bruke strømmen smartere med tanke på å redusere strømforbruket ditt og strømregningen din.

Energioppfølgingssystemet (EOS-et) gir deg en grafisk fremstilling både av strømforbruket ditt og av effektforbruket ditt per time, dag, uke, måned, kvartal, halvår og år. Du kan også sette opp sammenligninger; for eksempel for å finne ut hvor mye strøm du brukte forrige uke sammenlignet med uka før det, eller i september i år sammenlignet med september i fjor.

I tillegg til forbruket ditt, får du inn temperatursvingingene, slik at du kan se hvor mye utetemperaturen påvirker strømforbruket ditt. Har du solcelleanlegg, kan du hente inn informasjonen fra anlegget inn i EOS-et ditt slik at du får én portal for alle målerne dine.

Din Agrol-fordel: Alle som er Agrol-kunde hos oss, kan kjøpe energioppfølgingssystem hos oss for kun 29 kr/mnd.

Bestill Agrol Energioppfølgingssystem

Benytt bestillingsskjemaet nedenfor.