Bli kjent med leder for næringsservice Espen

Espen sikter høyt

Å starte i en ny jobb, i en nyopprettet stilling for et helt nytt satsingsområde, kan få mange til å miste nattesøvnen. For Espen, derimot, var det midt i blinken. 
Espen Børøsund (leder for Næringsservice) står ved siden av en ku

– Tenk så spennende, da, sier Espen. – Nå får jeg være med å bygge opp det som er en storsatsing fra NTE. Det passer meg helt perfekt!

Satsingen han snakker om, heter næringsservice, og handler om hvordan NTE følger opp næringslivskunder, landbrukskunder, borettslag og sameier og alle andre som har ansvaret for å følge overholde lover og regler innen elektriske installasjoner, brannvarsling og nødlys. 

Espen sikter høyt

Tittel/Stilling: Leder for næringsservice Utdanning: Fagbrev som elektriker, teknisk fagskole Elkraft Arbeidserfaring: Lang fartstid som elektriker og basmontør. Kom til NTE fra jobben som elsikkerhetsingeniør i Elsikkerhet Norge.

– Det er mye å sette seg inn i, og lovverket er til dels komplisert og kan være være vanskelig å forstå. Jeg syns det er givende å hjelpe kundene våre, sier Espen. 

At det er nettopp dette fagfeltet Espen jobber med, er langt fra tilfeldig. Han har jobbet med elsikkerhet i mange år, og brenner for at folk skal jobbe, bo og leve i trygge og driftssikre bygninger. 

På fritiden, derimot, er han mindre trygghetssøkende. Da finner du ham gjerne på et sykkelsete eller med ski på beina. 

– Det skal være litt kontraster i livet, smiler han. 

Kjente NTE godt

Espen kjente godt til NTE da han søkte på jobben. Ikke bare har han venner og bekjente som jobber her, men NTE var oppdragsgiveren i den forrige jobben han hadde. 

– Jeg har alltid sett på NTE som en solid og trygg arbeidsplass med mange muligheter, sier han. 

Et halvt år etter at han begynte, syns han forventningene er innfridd. Det eneste han savner, er muligheten til å reise ut og møte kundene ansikt til ansikt. Som de fleste andre er han nødt til å møte kundene på Teams enn så lenge.  

 – Bortsett fra det har jeg bare positive erfaringer, sier Espen. – Jeg får brynt meg på spennende faglige utfordringer hver dag, og har mange prosjekter gående samtidig. 

I og med at næringsservice er et nytt satsingsområde, har Espen brukt en del tid på kurs og kompetanseheving, både av og sammen med kollegaer.

– Kundene våre har ulike behov, sier Espen. – For å hjelpe dem best mulig må vi være faglig oppdatert. Nå er vi godt skodd, uansett utfordring. Er det rart jeg trives med jobben? 

Eirik Kjesbu Engan
Per Ove Einangshaug
kaffeprat
Magnus Fraser

Ledige stillinger

Ingen ledige stillinger akkurat nå

Lyst på en karriere hos oss?

Synes du det høres interessant ut å starte en karriere hos oss, men finner ikke helt den riktige stillingen for deg? Da er du velkommen til å sende oss en åpen søknad der du skriver litt hva du kunne tenke deg å jobbe med. Dersom det dukker opp en passende stilling for deg, tar vi kontakt fortløpende.