Zaptec Home

Elbillader Zaptec Home

Det er klart du helst vil lade elbilen hjemme. ZAPTEC HOME er en ladestasjon beregnet for privat garasje eller biloppstillingsplass. Den gir deg frihet til å lade når det passer deg, med stor ladefart i trygge rammer.

Avbetaling: 3 år / 36 måneder: 442,- kr/mnd.   Kontant: 15 900,- kr

Pris er inkl. mva, ferdig montert inntil 20km fra nærmeste NTE Elektro avdeling .

Kjøp på avbetaling    Kjøp kontant

Lad elbilen din raskt, trygt og rimelig! 

Ladestasjonen gir deg maks ladehastighet ut fra kapasiteten på strømnettet og hastigheten bilen kan lade med. Med 22 kilowatt effekt kan du lade bilen opp til en kjørelengde på 100 kilometer i løpet av en time. Ettersom denne laderen er WIFI-tilkoblet vil du enkelt kunne se hvor mye du lader, styre ladingen din til tidspunkt der strømprisen er lavere og mange flere spennende muligheter. 

ZAPTEC HOME passer til alle elbiler. Slik at kan du velge den bilen du virkelig har lyst på, uten å måtte tenke på å bytte ladestasjon også. Et annet genialt punkt med ZAPTEC HOME er at det enkelt kan utvides til to ladere på samme kurs om du skulle ha behov for det.  

Å lade elbilen med en vanlig stikkontakt kan skape farlige situasjoner som brann og elektrisk støt. Med ZAPTECs ladestasjon lader du helt trygt med anbefalt type 2-stasjon, softstart og innebygd jordfeilbryter.

Pris inkl. mva. ferdig montert med egen kurs fra sikringsskap, inntil 22kW/32A lading. Inntil 10m kabel. Eventuell graving eller rør for nedgraving er ikke inkludert i prisen. Montering inntil 20km fra nærmeste NTE Elektro avdeling.

Forutsetter plass i sikringsskap og WiFi dekning til ladestasjon for at den skal være på nett. 

Installasjonskurs

Maks. 32A forankoblet sikring på installasjonskurs for ladestasjonene. Maks. 2 stk ZAPTEC HOME koblet sammen i en installasjon. Dersom det ikke er installert overspenningsvern i installasjonen må dette installeres sammen med ladestasjon. Pris avhenger av anlegg.

Maks. strøm og ladeeffekt

7,36kW* ved 32A 1-fase

22kW ved 3-fase 32A (Gjelder kun TN nett)

Mode 3 type 2

eMeter

Integrert i ladestasjonen med en nøyaktighet på +/- 1% på strøm og spenning. Dette gjør at brukeren kan følge med og kontrollere det faktiske strømforbruket.

Tyveribeskyttelse

Frontdekselet kan kun åpnes med et spesielt verktøy. Ladekabelen kan låses permanent med ladestasjonen.

Temperaturområde

-30°C til +50°C

Lad elbilen trygt, kjapt og smart

Lader du elbilen din med en skjøteledning i en stikkontakt? Da risikerer du økt brannfare, elektrisk sjokk og overbelastning av det elektriske anlegget.

To menn (en av dem elektriker) står foran en vegg med tre bildekk og en elbillader

Borettslaget har investert i elbil-lading til alle beboerne

Selv om det bare er én av beboerne i Fløytarvegen 19 på Verdal som har kjøpt elbil, har borettslaget allerede tilrettelagt for at alle skal kunne få hver sin elbil-lader i parkeringskjelleren.