Ajax Brannvarslingsanlegg

Brannvarsleren til Elotec Ajax oppdager raskt både røyk og høy temperatur, og kan også leveres med CO-sensor (kullos / karbonmonoksid). Forskning har vist at røykvarslere med CO-sensor varsler brann på halve tiden av vanlige optiske røykvarslere. Derfor anbefaler vi varslere med CO-sensor på alle soverom.

Kontant: 9 900,-        Avbetaling over 36 måneder:  275,- / mnd.

Prisen inkluderer montering og inntil 20 km kjøring fra nærmeste avdeling.

Kjøp Kjøp på avbetaling

Kontantkjøp eller avbetaling?

Vi kan tilby brannvarslingsanlegget både som kontantkjøp eller avbetaling. Om du ønsker avbetaling vil du rentefritt avbetale brannvarslingsanlegget over strømregningen din i 36 måneder.

Avbetalingen betinger at du er, eller blir strømkunde hos NTE, og det vil også utløse 12 måneders binding til din strømavtale.

Er du ute etter et brannvarslingsanlegg som gjør at du kan sove trygt om natten?

Brannvarsleren til Elotec Ajax oppdager raskt både røyk og høy temperatur, og kan også leveres med CO-sensor (kullos / karbonmonoksid). Forskning har vist at røykvarslere med CO-sensor varsler brann på halve tiden av vanlige optiske røykvarslere. Derfor anbefaler vi varslere med CO-sensor på alle soverom.

Systemet består av

  • Sentralenhet (FG-godkjent)
  • 3 multidetektorer
  • Elotec Ajax app, som gir deg full kontroll

Elotec Ajax er godkjent som røykvarsleranlegg for bolig i henhold til TEK17.

Alt styres via en app - rask og enkel installasjon. Alarmen oppfyller krav til brannalarm for bolig i TEK-17. I tillegg inneholder den patentert trådløs teknologi for bedre rekkevidde og batterilevetid, samt GPS-posisjonering ved aktivering av panikknapp.

Trådløs magnetkontakt (WM 861):  Inneholder en høykvalitetssensor som beskytter dører og vinduer. Har også inngang for tredjepartssensor.

Trådløs glassbruddsdetektor (WG 861):  Verdens minste detektor med tofaktordeteksjon, som eliminerer falske alarmer.

Trådløs PIR (WP 861):  Kan kombineres med mikrobølge eller glassbrudd – alle har PET-funksjon

Fjernkontroll (WK 861):  Har fire funksjoner – alarm AV / PÅ / skallsikring, samt panikknapp. Kryptert kommunikasjon.

Trådløs vannalarm (WV 861):  Legges rett på gulvet der det er risiko for lekkasje. Enkel å plassere – kun 56 mm!

Trådløs alarmsirene (WS 861):  Med IP54-kapsling og høy lyd for utendørs bruk – lydnivå kan justeres for innendørs bruk.

Trådløs innendørs sirene (WS 862):  Kompakt men kraftig. Justerbar varighet på alarm og lydnivå. Kun 7,5 x 7,5 cm.

1 x Sentralenhet (Elotec Ajax):  Overvåker og styrer alle enheter med vår avanserte trådløse teknologi. Sendestyrke justeres etter avstand til sentral for å spare strøm.

3 x Trådløs multidetektor (WO 861):  Lavprofil detektor som gir alarm ved røykutvikling eller høy / hurtig økende temperatur. Double knock-funksjon unngår falske alarmer.

Far og sønn setter elbil på lading

Lad elbilen trygt, kjapt og smart

Lader du elbilen din med en skjøteledning i en stikkontakt? Da risikerer du økt brannfare, elektrisk sjokk og overbelastning av det elektriske anlegget.

To menn (en av dem elektriker) står foran en vegg med tre bildekk og en elbillader

Borettslaget har investert i elbil-lading til alle beboerne

Selv om det bare er én av beboerne i Fløytarvegen 19 på Verdal som har kjøpt elbil, har borettslaget allerede tilrettelagt for at alle skal kunne få hver sin elbil-lader i parkeringskjelleren.