Elko Smarthub + termostater

Endelig kan man få installert et smarthjem med kjente kvalitetsprodukter, og åpen protokoll! ELKO Smart er en samling av de mest ettertraktede smarthjemfunksjonene, og styre av et og samme system. Styr varme, belysning, lekkasjesensor, dør/vindussensor med mer. 

Kontant: 14 990,-     Avbetaling over 36 måneder:  416,- / mnd.

Pris er inkl. mva, ferdig montert inntil 20km fra nærmeste NTE Elektro avdeling .

Kjøp Kjøp på avbetaling

Kontantkjøp eller avbetaling?

Vi kan tilby smarthubben + termostater både som kontantkjøp eller avbetaling. Om du ønsker avbetaling vil du rentefritt avbetale over strømregningen din i 36 måneder.

Avbetalingen betinger at du er, eller blir strømkunde hos NTE, og det vil også utløse 12 måneders binding til din strømavtale.

Vi tilbyr nå en startpakke for varmestyring. Den inneholder en stk Smarthub og tre stk termostater for styring av varmekabler. Med denne pakken kan du styre varmen i boligen eller hytten via app fra der du er, forutsatt at utstyret har tilgang til Wifi. Skru opp temperaturen på hytta før du drar hjemmefra eller skru opp temperaturen hjemme før du drar fra jobb.

Prisen inkluderer montering og inntil 20 km kjøring fra nærmeste avdeling.

  • 1 stk Elko Smarthub:
  • ELKO SmartHub er hjernen i ELKO Smart systemet og som muliggjør kommunikasjon mellom de installerte produktene i ditt hjem og ELKO Smart App. ELKO Smart systemet gjør det mulig å styre hvert enkelt Zigbee produkt, samt uendelige muligheter med automasjoner og stemninger. SmartHub kan monteres innfelt i veggboks eller så kan den ligge på bord eller hylle ved hjelp av bordstativet.
  • 3 stk Elko Smart Super Termostat
  • ELKO Super TR RF er en norskutviklet og norsk-produsert kombinert termostat og regulator. Den har en enkel og selvforklarende innstillingsmeny, klokkefunksjon, dato og justerbar lysstyrke i displayet. Kan kobles til ELKO SmartHUB via Zigbee, og styres gjennom ELKO Smart-appen.
Far og sønn setter elbil på lading

Lad elbilen trygt, kjapt og smart

Lader du elbilen din med en skjøteledning i en stikkontakt? Da risikerer du økt brannfare, elektrisk sjokk og overbelastning av det elektriske anlegget.

To menn (en av dem elektriker) står foran en vegg med tre bildekk og en elbillader

Borettslaget har investert i elbil-lading til alle beboerne

Selv om det bare er én av beboerne i Fløytarvegen 19 på Verdal som har kjøpt elbil, har borettslaget allerede tilrettelagt for at alle skal kunne få hver sin elbil-lader i parkeringskjelleren.