– Jeg føler at NTE på få år har blitt en innovativ og framtidsrettet bedrift som satser på miljøvennlige produkter og tjenester. Jeg skal være med å fronte dette så godt jeg kan og bidra til at forbrukeren og privatmarkedet får kjennskap til dette og kan lære seg mer om hva dette er.
NTE har flere bein å stå på enn strøm og fiber. Solenergi er akkurat lansert, og nå kommer Smarthjem ut i markdet.

– Smarthjem gir kontroll over når strøm blir brukt. Smarthjem kan regulere lys og varme som vil kunne gi en positiv effekt på strømregninga. Smarthjem er miljøvennlig, det er framtida og utviklinga går fort. Smarthjem er boligen som tenker selv. Det er selvlærende og har kunstig intelligens. Huset lærer etter hvert dine rutiner og vaner og gir deg en enklere hverdag.

NTE har jeg alltid visst av. NTE er stødig og stabilt. Selskapet har kanskje vært litt traust og topptungt, men det har skjedd mye de siste årene. Vi har kortet ned veier.

– Jeg er glad NTE søker etter flere unge. Vi vil ha folk som tenker digitalt, er innovative, løsningsorienterte og utadvendte. Noen som tør å tenke utenfor boksen og vil prøve ut nye ting. Vi trenger å bevege oss utenfor boksen for å bevege oss i riktig retning. Vi må utfordre komfortsonen. Jeg gir mitt bidrag. Jeg er uredd og jeg er god til å skape relasjoner. Jeg liker å bygge nettverk. Nå skal jeg bygge strømnettverk, smiler Siv Schøning.