Mitt energihjem-app

Mitt Energihjem-app er en digital kundeportal for alle NTE-kunder som samler alt relatert til strøm og fiber på ett sted.

Last ned appen her:

b2ap3_thumbnail_knapp-google-playb2ap3_thumbnail_knapp-appstor

All informasjon i en app

I appen finner du blant annet en oversikt over dine kundedata, strømprisen time for time, nettbutikk til produkter og tjenester, direkte chat med kundeservice samt oversikt over ditt strømforbruk.

Andre funksjoner du har tilgang til gjennom Mitt Energihjem-appen er:

  • Min elektriker - muligheten til enkel bestilling av elektriker når det passer deg best
  • Gir Mer - fordelsprogram som gir deg gode fordeler og tilbud både lokalt og nasjonalt
  • Forbedre din bolig - sjekk energimerkingen for din bolig og finn forbedringstiltak ved hjelp av vår digitale energirådgiver

Hva du har oversikt over i appen avhenger av hvilke produkter og tjenester du har fra NTE. Eksempelvis dersom du kjøper elbil-lader fra oss, vil du få informasjon om hvor mye av strømmen du har brukt som har gått til din elbil. Det samme gjelder kjøp av solanlegg fra NTE, som vil gi deg informasjon om din strømproduksjon. Applikasjonen gir deg også muligheten til sanntidsvisning av ditt strømforbruk. Dette er forbeholdt at du har installert en "strømleser" på din nye AMS-måler. 

Kort oppsummert er Mitt Energihjem-appen ditt kundeforhold til NTE, altså «Min Side», samlet i en app som er tilgjengelig hele tiden.

Lyst til å være med i utviklingen? 

I samarbeid med Enova og NVE jobber vi med å utvikle en digital kundeportal, som inneholder smarte verktøy og tjenester for energioptimalisering og -effektivisering. Derfor søker vi nå pilotkunder, har du lyst til å være med? 

Register deg her!

7+1 gode grunner til å investere i en hjemmelader

Lader du elbilen din med en skjøteledning i en stikkontakt? Etter å ha lest denne saken, ser du verdien av å ha en egen elbillader.

Når strøm blir som Tetris

Allerede om få år kan nettleia di bli høyere enn i dag. Fra 2021 kan nemlig nettleien i Norge bli beregnet ut fra det tidspunktet du bruker mest strøm, og ikke lenger fra den totale mengden strøm du bruker.

Denne hjemmesiden bruker informasjonskapsler (cookies)

Hvis nettleseren din er satt til å godta informasjonskapsler, vil vi anse dette som at du godtar vår bruk av informasjonskapsler. Les mer