Organisasjon og eiere

NTE har alltid vært og er lokalt eid. Selskapet ble etablert av Nord-Trøndelag fylkeskommune, som fram til 1. januar 2018 var eneeier. Nå eies NTE av de 23 kommunene i tidligere Nord-Trøndelag.

Les vår eiermelding

Etikk

NTEs etiske plattform legger føringer for hvordan vi i NTE skal opptre overfor omverdenen, arbeidsgiver, forbindelser, kolleger og kunder, samt konsekvenser ved brudd på bestemmelsene. Selskaper og ansatte i NTE skal overholde norske lover og regler.

Våre verdier:

åpen, nær og pålitelig

Vi skal gi kundene et grønt forsprang

Gjennom fornybar energi og fremtidsrettede kundeløsninger skal NTEs 500 ansatte realisere vår visjon om å gi kundene et grønt forsprang. Morselskapet NTE AS er organisert i to forretningsområder; Energi og Marked. I tillegg eier NTE 40% av strømdistribusjonskonsernet Tensio.

Bedriftsforsamling

Bedriftsforsamlingen fører tilsyn med styret og administrasjonen, og fatter vedtak i spesielt komplekse saker. Bedriftsforsamlingen møtes 2 ganger i året, og har 18 medlemmer. 12 medlemmer velges av generalforsamlingen og 6 medlemmer velges blant de ansatte.

Ingen spørsmål/ svar funnet

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene du ser og bruker fra NTE Vis meg mer