Enova pilotprosjekt

I samarbeid med Enova og NVE jobber vi med å utvikle en digital kundeportal, som inneholder smarte verktøy og tjenester for energioptimalisering og -effektivisering av boligen din.
Gjennom å visualisere en boligs strømforbruk i sanntid, ønsker vi å undersøke om det vil bidra til å redusere strømforbruket.

Dame vister App som viser strømforbruk i kamera

Info om prosjektet

Vi har som målsetting å bli et ledende selskap i omstillingen til det nye energisystemet. Vi tror våre kunder i fremtiden vil etterspørre en større grad av helhetlige tjenester, både innenfor installasjon, drift, overvåkning, energiledelse og kundeopplevelser.

Vi ønsker med denne piloten å tilby kunder nye tjenester og informasjon via en ny digital kundefront i NTE-appen kombinerer data fra ulike energikilder og har et digitalt wattmeter. Målet er å redusere energibruk gjennom å visualisere strømforbruket i sanntid. 

Vårt fokus er sammensmeltningen av energi, teknologi og kundeopplevelser, der målet er å kunne levere helhetlige energitjenester og en premium kundeopplevelse. Enova-prosjektet vil spille en sentral rolle i dette arbeidet.

Kilde: Enova

All informasjon i en app

I NTE-appen finner du blant annet en oversikt over dine kundedata, strømforbruket og strømprisen time for time, nettbutikk til produkter og tjenester og kundeservice.

I appen vil du også få tilgang til nye produkter og tjenester som NTE vil komme med videre fremover. Har husholdningen flere avtaler tilknyttet NTE via ulike personer, kan disse enkelt legges til slik at alle i husholdningen har en totaloversikt mot sitt kundeforhold mot NTE.

For kunder som er en del av NTEs pilotprosjekt Digitalt Wattmeter vil man få tilgang til sitt digitale wattmeter i appen. Her vil du se ditt strømforbruk visualisert i sanntid, og kan således i større grad overvåke og styre ditt strømforbruk. Det digitale wattmeteret er foreløpig forbeholdt pilotkunder men vil på sikt tilgjengeliggjøres for alle kunder.

Andre funksjoner du har tilgang til gjennom kundeappen er:

  • Gir Mer - fordelsprogram som gir deg gode fordeler og tilbud både lokalt og nasjonalt
  • Min elektriker - muligheten til enkel bestilling av elektriker når det passer deg best
  • Forbedre din bolig - sjekk energimerkingen for din bolig og finn forbedringstiltak ved hjelp av vår digitale energirådgiver

 

Last ned appen her:

b2ap3_thumbnail_knapp-google-playb2ap3_thumbnail_knapp-appstor

To NTE-montører monterer elbillader

7+1 gode grunner til å investere i en hjemmelader

Lader du elbilen din med en skjøteledning i en stikkontakt? Etter å ha lest denne saken, ser du verdien av å ha en egen elbillader.

Tak med solceller

Når strøm blir som Tetris

Allerede om få år kan nettleia di bli høyere enn i dag. Fra 2021 kan nemlig nettleien i Norge bli beregnet ut fra det tidspunktet du bruker mest strøm, og ikke lenger fra den totale mengden strøm du bruker.