Agrol Forvaltning

Med strømavtalen Agrol Forvaltning får du en skreddersydd strømavtale hvor målsetningen er at du og din bedrift skal være sikret en lav og forutsigbar strømpris, samt unngå pristoppene.

Mer informasjon om avtalen

Med Agrol Forvaltning forvaltes strømforbruket ditt i felles portefølje sammen med andre kunder som har dette produktet. Dette gjør at du kan oppnå fordeler som tidligere har vært forbeholdt de aller største strømkundene.

Vi kjøper inn strømmen direkte fra den nordiske kraftbørsen Nordpool. Denne prisen varierer fra time til time i takt med tilbud og etterspørsel, og utgjør vår Innkjøpspris. Porteføljeprisen består av vår innkjøpspris på Nordpool Spot og resultatet fra vår kraftforvaltning + 0,88 øre/kWh (0,70 øre/kWh eks. mva). I tillegg til porteføljeprisen tilkommer et påslag for å dekke myndighetspålagte elsertifikatkostnader, dette beløpet vil variere fra måned til måned.

Denne hjemmesiden bruker informasjonskapsler (cookies)

Hvis nettleseren din er satt til å godta informasjonskapsler, vil vi anse dette som at du godtar vår bruk av informasjonskapsler. Les mer