Fastavtale

Ønsker du en forutsigbar strømpris er Fastavtale den rett strømavtalen for deg. Med Fastavtale har du full kontroll på strømprisen i hele avtaleperioden på ett år. Det vil si at du vet nøyaktig hva en kilowattime vil koste deg det neste året. Når avtaleperioden nærmer seg slutten får du et nytt fastpristilbud for 12 nye måneder. 

Pris fra 01.03.21: 49,86 øre/kWh

Mer informasjon om Fastavtale

For at vi skal kunne sikre deg en god, forutsigbar pris for hele perioden har denne avtalen har en bindingstid på 12 måneder. Dersom avtalen sies opp før bindingstiden er utløpt vil det påløpe et bruddgebyr på kr. 150,- per gjenstående måned av avtaletiden, samt et behandlingsgebyr på kr. 350,-. 

Elsertifikat

Alle strømkunder i Norge betaler for elsertifikater. Det er en lovpålagt kostnad som støtter produksjonen av fornybare energikilder som vannkraft, solenergi og vindkraft.

Her kan du lese mer om elsertifikatordningen.

Tenk på både miljø og lommebok - velg eFaktura

Å betale regninger har aldri vært så enkelt og oversiktlig som nå. Unngå ekstra kostnader og spar miljøet ved å aktiver eFaktura og avtalegiro. Da får du også full kontroll over fakturaene i nettbanken og regningene betales automatisk til riktig tid.

Husk å aktivere eFaktura i din nettbank

  • Unngå gebyr på 59 kr for papirfaktura og porto
  • Miljøgevinst
  • Enkel og oversiktlig betaling i nettbanken 


Gode tilbud for deg som er strømkunde hos NTE

Gjennom fordelsprogrammet Gir Mer, får du som kunde få tilgang til en rekke gode tilbud og rabattavtaler fra våre samarbeidspartnere. 


Les mer om fordelsprogrammet Gir Mer >>