Innkjøpspris med pristak

Denne strømavtalen gir deg det beste fra to verdener. Du følger markedet hele tiden og vil dermed få en svært gunstig strømavtale over tid. Samtidig passer pristaket på at du slipper å være med på de høyeste pristoppene! Det vil si at du får være med når strømprisen er lav, samtidig som man er forskånet fra de dyreste periodene! 

Lav pris og god forutsigbarhet!

Pristaket settes for tre måneder av gangen og er nå satt til 65,55 øre/kWh fra 01.10.2019 -31.12.2019. Det vil med andre ord si, at samme hva som skjer i strømmarkedet så vil ikke prisen du må betale overstige dette taket. 

Tenk på både miljø og lommebok - velg eFaktura

Å betale regninger har aldri vært så enkelt og oversiktlig som nå. Unngå ekstra kostnader og spar miljøet ved å aktiver eFaktura og avtalegiro. Da får du også full kontroll over fakturaene i nettbanken og regningene betales automatisk til riktig tid.

Husk å aktivere eFaktura i din nettbank

  • Unngå gebyr på 59 kr for papirfaktura og porto
  • Miljøgevinst
  • Enkel og oversiktlig betaling i nettbanken 

Gode tilbud for deg som er strømkunde hos NTE

Gjennom fordelsprogrammet Gir Mer, får du som kunde få tilgang til en rekke gode tilbud og rabattavtaler fra våre samarbeidspartnere. 


Les mer om fordelsprogrammet Gir Mer >>

Denne hjemmesiden bruker informasjonskapsler (cookies)

Hvis nettleseren din er satt til å godta informasjonskapsler, vil vi anse dette som at du godtar vår bruk av informasjonskapsler. Les mer