Konsepter / produktutvikling

NTE har mange flere produktområder utenom strøm og fiber, som er kanskje de vi er mest kjent for. Vi ønsker å være en nytenkende bedrift som henger med på trender og kan dekke kundenes behov som stadig er i endring. For å oppnå dette er vi avhengig av fokus på produktutvikling og nye konsepter!

Gir Mer

Det skal lønne seg å være kunde hos NTE på flere måter! Gjennom vårt fordelsprogram Gir Mer har du tilgang på gode tilbud gjennom månedlig nyhetsbrev eller i appen.

Gir Mer

Gir Mer en NTE sitt fordelsprogram for sine kunder. Nye regionale og nasjonale tilbud hver måned. Kommunikasjonen rundt Gir Mer er lystbetont og fargerik for å skape gode assosiasjoner.

Bildemal Instagram 612x612px GIR MER-10

100 % trønderfiber

100 % trønderfiber

100 % trønderfiber fra NTE er et kommunikasjonskonsept som skal brukes i markedsføringen av fiberbredbånd mot både privat- og bedriftsmarkedet. Målet med konseptet er å bygge kjennskap og kunnskap rundt NTE som leverandør av fiberbredbånd, og klarhet i rollefordelingen mellom NTE og Altibox.

Fiber_01

Hovedbudskap

Hovedbudskapet til konseptet er "100 % trønderfiber helt frem til husveggen/kontorveggen". Dette underbygger våre tre hovedbudskap:

  • NTEs rolle i Altiboxpartnerskapet – det er vi som bygger og eier fiberkabalen i Trøndelag, og som eier kundeforholdet.
  • NTEs strategi i Trøndelag.
    Fiberens fortreffelighet (fiber vs coax/hybridfiber)
  • Vi har utviklet en rekke enkeltbudskap/salgsargumenter som kombineres med hovedbudskapet når det er hensiktsmessig.
    Bilder i kombinasjon med de ulike enkeltbudskapene finnes i bildebanken.

I kommunikasjon i privatmarkedet skal vi co-brande materiellet med Altibox-logo.

Framtidsløftet

Framtidsløftet

Framtidløftet er et løfte vi i NTE har mot våre ansatte og kunder om å bidra til en klimapositiv framtid. I tillegg er det et symbol på et løft vi som bedrift gjør hva gjelder miljøfremmende tiltak.

Last ned emblem

Solenergi

Solenergi

NTE leverer ulike løsninger som gir kundene muligheten til å produsere sin egen energi. Kampanjemateriell omfatter blant annet banner-annonser, brosjyre, filmer og roll-ups.

Verbalt uttrykk: Ta vare på varmen fra sola.

b2ap3_large_solceller4_forsidebilde

NTE Kundeapp

NTE Kundeapp

NTE kundeapp er en digital kundeportal for NTE sine kunder. I tillegg til å gi deg oversikt over dine kundedata får du også informasjon om strømpriser og ditt energiforbruk ned på timesnivå lett tilgjengelig på ett sted.

Andre funksjoner du har tilgang til gjennom kundeappen er:

  • Gir Mer - fordelsprogram som gir deg gode fordeler og tilbud både lokalt og nasjonalt
  • Min elektriker - muligheten til enkel bestilling av elektriker når det passer deg best
  • Forbedre din bolig - sjekk energimerkingen for din bolig og finn forbedringstiltak ved hjelp av vår digitale energirådgiver

Les mer om solenergi her

App for strøm