Slå Spot

Med denne avtalen kan du faktisk få en lavere pris enn spotprisen. Vi forvalter avtalen på strømbørsen med mål om å slå spotprisen. Vi garanterer at du aldri trenger betale mer enn porteføljepris + et lite påslag. Se prisinformasjon nedenfor.

Mer informasjon om Slå Spot

Med strømavtalen Slå Spot betaler du porteføljepris + 10,275 øre/kWh inkl. administrative og offentlige avgifter. Porteføljeprisen består av vår spotpris på Nordpool Spot og resultatet fra kraftforvaltningen. Vår oppside ligger i å sikre deg en så lav strømpris som mulig. Du vil altså aldri betale høyere enn spotpris, men kan få lavere pris når vi har gevinst. Ved gevinst fra den finansielle forvaltningen deles gevinsten 50/50 med deg. Bindingstid på denne avtalen er 6 måneder. Dersom du bryter avtalen innen bindingstiden får du et bruddgebyr på 1000 kroner. Årsaken er at dette er en forvaltningsavtale, som krever en viss forutsigbarhet for at vi skal kunne oppnå størst mulig gevinst på strømbørsen.

Elsertifikat

Alle strømkunder i Norge betaler for elsertifikater. Det er en lovpålagt kostnad som støtter produksjonen av fornybare energikilder som vannkraft, solenergi og vindkraft.

Her kan du lese mer om elsertifikatordningen.

Tenk på både miljø og lommebok - velg eFaktura

Å betale regninger har aldri vært så enkelt og oversiktlig som nå. Unngå ekstra kostnader og spar miljøet ved å aktivere eFaktura og AvtaleGiro. Da får du også full kontroll over fakturaene i nettbanken og regningene betales automatisk til riktig tid.

Husk å aktivere eFaktura i din nettbank

  • Unngå gebyr på 59 kr for papirfaktura og porto
  • Miljøgevinst
  • Enkel og oversiktlig betaling i nettbanken 

Gode tilbud for deg som er strømkunde hos NTE

Gjennom fordelsprogrammet Gir Mer, får du som kunde få tilgang til en rekke gode tilbud og rabattavtaler fra våre samarbeidspartnere.