Varm opp fellesarealet i borettslaget med solenergi

Flere og flere ser fordelene ved å kunne produsere egen strøm med et solcelleanlegg, og nå ser vi at også borettslag og sameier ser verdien i å kunne produsere egen strøm.

Med et solcelleanlegg på taket til borettslaget kan man f.eks. varme opp fellesarealet med solenergi. Det vil føre til et lavere innkjøp av strøm fra strømnettet. I tillegg har mange bedrifter (inkludert borettslag og sameier) en nettleie som beregnes ut fra forbrukstoppene sine. Det vil si at dersom man bruker mye strøm samtidig, vil man få høye forbrukstopper som gir en høyere nettleie. Ved å bytte ut en del av denne strømmen med egenprodusert strøm fra solcelleanlegg, vil man redusere forbrukstoppene og få en lavere nettleie. 

Kjøp solcelleanlegg på avbetaling 

Nå tilbyr vi 7 års nedbetalingstid på solcelleanlegg. Det betyr at borettslaget eller sameiet kan få et solcelleanlegg til kun 1728 kr/mnd. Om ønskelig kan man betale ut deler av anlegget ved oppstart, og resten med vår avbetalingsløsning. 

De siste årene har vi opparbeidet oss en betydelig kompetanse på dette området, og vi har levet både små og store solcelleanlegg over hele Trøndelag.