120 000 trøndere kan ikke ta feil – skaff deg fiberbredbånd fra NTE du også!

Med fiberbredbånd får du internett med lysets hastighet helt inn til husveggen!

Person foran Mac med ryggen til kamera

Behovet for kapasitet og hastighet på internettilgangen vil bare øke i årene fremover.

Barna våre får stadig flere lekser de må gjøre på nett; næringslivet er avhengig av internett og stadig flere av de offentlige tjenestene har blitt nettbaserte. Økningen i datatrafikken de siste årene har vært eksplosiv. Da er det trygt å tenke på at NTEs årelange satsing gjør at store deler av Trøndelag hevder seg i toppen når det gjelder tilgjengelig bredbåndskapasitet for innbyggerne! Over 120 000 trøndere har nå tilgang til fiberbredbånd fra NTE, og for mange av fiberkundene våre har tilgangen på bredbånd blitt like grunnleggende som tilknytningen til strøm og vann.

Vi bygger ut i Trøndelag

I over 15 år har vi fokusert på å levere fiberbredbånd til Trøndelag. Responsen har vært fantastisk, og gravemaskinene går for fullt for å levere fiberbredbånd til nye områder. 

- Vi graver så fort vi kan og kobler opp kunder fortløpende, for vi vet at mange er utålmodige etter å få koblet seg til fiberen. Mange har slitt med dårlig nettilgang lenge, og gleder seg til en ny, digital hverdag, forteller Tom Sandal, leder for Telecom i NTE Marked AS.

Hvorfor fiberbredbånd?

Med fiberbredbånd fra NTE kan du overføre enorme store mengder data i langt høyere hastighet enn det du kjenner til fra mer tradisjonelle bredbånd. 

- Vi mener at fiberbredbånd er den mest fremtidsrettede og robuste nettilgangen du kan ha, sier Sandal. – Vi får stadig flere mobiltelefoner, nettbrett, datamaskiner og andre duppeditter som skal kobles opp mot nett, og fiberbredbåndet er rustet for denne stadig økende bruken.

Er du så heldig at du bor i et område der du har mulighet til å koble deg på fiberbredbånd, finnes det mange gode grunner til å gjøre det. Du får en rask, trygg og framtidsrettet nettforbindelse. Du bestemmer selv om du skal streame serier eller en film, delta i et online-møte, levere en oppgave eller game på nett – og du kan gjøre alt sammen samtidig. Behovet for internettkapasitet vil være massivt også i årene som kommer, og da er det veldig bra at fiberteknologien ikke begrenser mulighetene dine.

Gjør som naboen! 

Har naboen mye raskere nett enn deg? Det er det en smal sak å gjøre noe med! Bor du i et område vi allerede har bygd ut, ligger nemlig fiberbredbåndet og venter på deg i tomtegrensa di. Da tar det ikke lang tid før også du kan få Norges råeste fiberbredbånd. 

Sjekk om du kan få fiberbredbånd fra NT

Hei 👋 Trenger du hjelp? Chat med oss.