6 smarte julegavetips

OK da. Så er kanskje ikke ny avtrekksvifte til kjøkkenet, USB-ladere eller en ny panelovn den mest romantiske gaven verken å gi eller å få. Men at det er nyttige ting kan ingen komme fra!

Innpakket julegave

Syns du også det blir stadig vanskeligere å kjøpe julegaver? Kanskje dette blir året du skal tenke litt nytt på gavefronten? Her får du 6 tips til praktiske julegaver som familie og venner garantert kommer til å sette pris på!

1. USB-stikkontakt  Løper du huset rundt på leting etter hvor det var du la mobilen eller nettbrettet på lading? Med en egen stikkontakt med USB-ladere vet du alltid hvor du skal lade mobilen og hvor du skal lete etter den. Veldig kjekt for eksempel på kjøkkenet eller på soverommet!

2. Nye taklamper På tide med nye lamper? Vi har alt fra diskrete taklamper og LED-spotter til fancy designlamper til både innendørs og utendørs bruk - og vi har elektrikere som kan hjelpe deg å montere lampa der du vil ha den! Ta en prat med en av elektrikerne våre - enten via en gratis befaring eller via telefon!

Bord med taklampe og flere blomster

3. Terrassevarmer Fikk dere ikke somlet dere til å kjøpe terrassevarmer denne høsten heller? Fortvil ikke - den kan både kjøpes og monteres vinterstid også - så er dere klare til lange kvelder utendørs til våren!

4. Elbil-lader Har du kjøpt deg elbil, er elbil-lader den mest åpenbare julegaven til husholdet! Slå til med en Zaptec hjemmelader til garasjen eller parkeringsplassen; du bestemmer selv om du vil klaske alle pengene i bordet på en gang eller om du vil kjøpe laderen på avbetaling. Les mer om Zaptec Go her.

5. Dimmer Med litt fantasi kan du strekke deg til å si at denne gaven er på grensa til det romantiske. Med en dimmer kan du jo skru ned lyset og skape akkurat den stemningen du vil!

Elektriker monterer lys i taket

6. Elektriker Hvor lenge har din bedre halvdel glemt å bestille elektriker? Kjøper du et gavekort på en elektriker, er du garantert at jobben blir gjort! 

PS - er du av den smarte typen, kan du gi bort en videobefaring med en elektriker.Det er nemlig helt gratis… Kompenser ved å bruke befaringen til å få råd og vink om hvordan du kan pusse opp for eksempel soverommet - det er romantisk, det!

Ta en tur i nettbutikken vår